Bremžu šķidruma "sadalītājs" » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bremžu šķidruma "sadalītājs"

Lapas: 1 2 [3]
Bremžu šķidruma "sadalītājs" ( 6804 )
Danger

149 ziņas

PM

Nu man liekas ka tas strunts ir tas pats variants ,kas bija visiem zigulim.Darbiba ir prasta:straujs bremzesanas manevrs,pakala celas auksa un bremzes efektivitate aizmugure pazud.Tad mehaniski bijs atverts klapans,celas spiediens un aizmugure bremzeja gandriz 50/50 ar prieksu.Prieks zigula protams vareja ari atteikties no vina vispar.Bet ka uzvedisies bez vina ABS ???

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

melns lxi

151 ziņas

PM

Man te jokaina lieta notika-mainiju aizmugures bremžu cilindru,atgaisoju bet taga pedālis aiziet grīdā.Rūcošam un klusam,nekas nemainas.Vai galvenais cilindrs sagājis :shock: ? ko isakiet?

Atbildēt uz šo ziņu
ivciks

14 ziņas

PM

vajag atgaisot bremzes un viss būs o.k

Atbildēt uz šo ziņu
borisss

181 ziņas

PM

Vot man šitāda līdzīga lieta ar vienu opeli tagad ir , gaisu nezcik daudz, galveno uzliku citu tas pats kā piedarbina pedālis mīksts, kad brauc tad bremzē itkā labi

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

cilveki. cik noprotu tas ir mazais allu klucis pie pakaljas kreisaa rata? man shamais saaka teceet. tas ir labojams vai tik metams? ja savieno trubas ar pareju pa taisno, tad uzreiz japierakstaas uz Gailezeru, vai tomeer var braukt?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

munds

477 ziņas

PM

Par Gaiļezeru nezinu, bet uz apskati gan tad nav vērts pierakstīties, vienalga aizsūtīs mājās.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Bremžu šķidruma "sadalītājs"
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online