Pe4ka » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2
Pe4ka ( 3568 )
zimbrs

137 ziņas

PM

Sveiki! Velejos uzzinaat vai vecajam 95.gada dzherim naak tada fii4a, kaa elektriskais silditajs.. tjipa ka ja motors auksts - man tapat push silto gaisu.... un ja ir, kur atrodas..., + vel velejos uzzinat vai kadam ir sanacis nonjemt to lielo panelja plastmasu nost. esmu nodemolejis visu paneli, bet nevaru dabuut nost to lielo plastmasu manualii skatijos, ka nak kautkadas skruves no loga puses tikai hz kur vinjas ir un kaa vinjaam tikt klaat.... ieprieksh patteicos par palidzibu

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

munds

477 ziņas

PM

Neesmu gan nekādu sildītāju pamanījis.Bet silst tāpat pietiekoši ātri. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

vksys

359 ziņas

PM

Vai taada fiicha vispaar kaadam auto ir?????
Kaadu jaudu tur tak vajag spiraaleem ....!!!!!!!!!!!!!!

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

munds

477 ziņas

PM

Man iekš VW TDI ir tādas tosolu sildošas sveces, 3gb, pie kam auto ir 94. gada, līdzīgas kvēlsvecēm,

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

zimbrs

137 ziņas

PM

kas tas tads labajaa pusee? man ar eng val pasudigi http://84.237.205.239/voyager/HEATING%2 ... IONING.PNG

Atbildēt uz šo ziņu

munds

477 ziņas

PM

Pretestību bloks, ar ko regulē pečkas motoriņa apgriezienus.(apmēram tā)

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

elektrik

25 ziņas

PM

Jā, ta ir pretestības bloks. Viņš samazina elektribu apputes ventilatora elektrodzīnejam. Ja tev visi atrumi iesledzas labi - nevajag neko meklēt.
Un vēl. Priekš kam tev vajag demontēt to plastmassu? Ja tu meklē šitais bloks - viņu drikst demontēt tikaj no motora daļa. Blakus kruiz kontrola blokam ir klemņiks, vajag to noņemt un pēc tam atskrūvēt 2 vai 3 skrūves - neatceros. To var viegli pamanīt - diezgan resni vādi.
Par spiraliem. Ir automobiļa silditājs. ar motoriņu un spiraliem kopā. Vajag tikai piesliegt pie +12. Latvijā maksa ap 25-30 Ls, no EBAY es dabuju tadu ap 15 Ls. Ziemas laika ļoti ērti - kamer dzinejs sildijas - varu mazlietiņ sasildit logus.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 1994

zimbrs

137 ziņas

PM

hmmm liels paldies par informaciju...

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Pe4ka
Iet uz: