Papildapkures aparāts (autonomka???) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Papildapkures aparāts (autonomka???)

Lapas: [1]
Papildapkures aparāts (autonomka???) ( 3563 )
Niksnikols

12 ziņas

PM

Vai kāds var padalīties zinībās - kā slēdzas iekšā un ārā autonomka 2,8 CRD???
Man viņa cenšas visu laiku fukāt pat tad kad dzinējs jau ir sasilis. Un varbūt kāds zin kur atrodas tas datčiks , kas atbild par autonomkas ieslēgšanu/izslēgšanu. Vai arī tas ir kāds termodatčiks kas dod informāciju par dzinēja temperatūru??? Ja kādam ir informācija par viņa atrašnās vietu - lūdzu pastāstīt ... vai arī vismaz kādam zinams cik metrus uz ziemeļim vai dienvidiem no akumulātora viņš atrodas???? :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2,8 CRD 2005

garfilds182

560 ziņas

PM

Zinu tikai to ka vinai ir jasledzas ara un ieksa automatiski.Citreiz man vina ari kuras visu laiku,tas atkariba cik auksts ara.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

Niksnikols

12 ziņas

PM

Nu tur jau tā lieta kas visvairāk kaitina - ka viņš strādā visu laiku pie āra temperatūras +2 ... Pēc idejas - kāds tam visam sakars ar āra temperatūru - viņam ir jāsilda tikai ja dzinējs ir auksts... Atbild jau tikai par dzinēja dzesēšanas šķidruma uzsildīšanu... A kad viņš ir uzsilis - kāpēc tad vēl jāstrādā... :shock: Kaut kas naf tā kā vajag... :? Viņam būtu jāieslēdzas kad ir auksts un jābeidz strādāt kad dzinējs ir uzsilis līdz zināmai temperatūrai - vai kāds gadījumā nezin šīs robežas????

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Īpašnieka rokasgrāmatas (Owner manual) 2,8CRD nevienam nav?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Niksnikols

12 ziņas

PM

IlmarsG!"]Īpašnieka: "

Skumjākais ka cik esmu meklējis - nekur neesmu atradis neko tamlīdzīgu... Ja gadījumā kādam ir kāds manuāls - padalieties Vai arī kāds zin kur var dabūt???

Atbildēt uz šo ziņu

Locis

556 ziņas

PM

Palasiet šeit
Un ieejat pēc tam TE un sameklējat norādīto!
Cik saprotu, esot tur.. :roll:

Vēlu veiksmes, un ja izdodās, dodat ziņu :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Papildapkures aparāts (autonomka???)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online