par dzinējiem un klimu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » par dzinējiem un klimu

Lapas: [1]
par dzinējiem un klimu ( 2520 )
erubins

17 ziņas

PM

Sveiki,
Man jautājums par dzinējiem - ir doma iegādātie Grand voyager vai T&C modeli no 1996 līdz 2000. vai 2001. gadam. 2000-3500Eur robežās
Doma ir par benzīna dzinēju, kam vai nu jau ir gāze vai to varēšu uzlikt pats...
Man par dzinējiem jautājums sekojošs: esmu dzirdējis, ka arī benzīna voyageriem esot dzinēji ar ķēdi nevis zobratiem vai zobsiksnu. Vai tā ir? kuri būtu tie ar ķēdi? ieteica - labāk izvairīties no tāda...

Vēl jautājums, kam vajadzētu pievērst uzmanību pērkot džeri?

Varbūt varat padalīties ar kādiem + un - novērojumiem šim modelim.
Kā ir ar piekari? izturīga, dārga, lēta?
kā jums sanāk patēriņš? pilsēta/ trase?

Ko sakat par AWD versijām?

man vienam paziņam ir voyager2002 vai 03 gads, bet radās man tāds jautājums vi klimata kontrole darbojas uz degvielu? pēc viņa vārdiem, braucot uz gāzi vienalga tiek patērēts benzīns...??? kuru itkā tērē klimata kontrole...
kur var uzzināt kā ir patiesībā?

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

spriežot pēc jautājumiem(uz kuriem atbildes var rast lasot foruma tēmas),labāk džeri nepērc,tas cenas diapazons2-3eiro ir pašvaks....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Pēc cenas gan spriest par auto stāvokli nevajadzētu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

erubins

17 ziņas

PM

par cenu jau nu iipashi šajā laikā spriest īpaši nevar... nesen piedāvāja 2000.g. Audi A6, normāli nopakotu par 3900-4000Eur...

cena jau nav tas apspriežamais jautājums - man būtiskākie bija tie pārējie...
varbūt var pa tēmu kads kaut ko sakarīgu uzrakstīt?

Par foruma tēmām runājot - es jau te labu laicinju kā nereģistrēets lietotājs centos rast atbildes uz minētajiem jautājumiem, bet tā arī skaidrībā netiku... varbūt atrast nemācēju, bet atrast ir gandrīz neiespējami...
varbūt tehniskos jautājumus vajadzētu padalīt sīkākās daļās - dzinējs, ritošā, gaismas, salons, aprīkojums utml....

Atbildēt uz šo ziņu
melns lxi

151 ziņas

PM

Ķēde piedzen sadaleni 3,3 un 3,8 motoriem.Dzinēji tiešām labi kā jau amerikāņiem.Nau dzirdēts kad būtu probas ar ķēdi.3.0 micuka motoriem ir zobene bet ar šādu dzinēju neiesaku jo daudz tērē un otrā galva lokas.Piekare izturīga un lēta jo nau nekādu ķegu,sviru.Klimats uztur nolikto temperatūru un nau nekāda sakara ar degvielu.Ja bieži braukā pa pielijušām pļavām un grāvjiem ta AWD noder bet es savam neatradu awd pielietojumu.Tērē no 10-15l.Pērkot skaties lai tomāts labi strādā un slēdzas jo pēc 300t.km viņam jāliek remkomplekts.

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Nu tā piekare nav no dārgākajām , bet to ceļotājkuģi nevajadzētu triekt pa grantētiem bezceļiem , tad neturēs. Priekša ir pasmaga un līdz ar to slodze uz piekari . Visu ,kas smērējams,jasmērēsi tad ābolveidīgie turēs ilgāk.Nu protams ,detaļas ir dārgākas kā vecajam Golfiņam.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » par dzinējiem un klimu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online