Kvēlsveces » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kvēlsveces

Lapas: 1 [2]
Kvēlsveces ( 6731 )
vesais

58 ziņas

PM

Man bij ar tād problēma!!! Aizbraucu uz servissu un konstatēja ka viena kvēlsvece beigta!!! Nomainīju kvēlsveci un vairs nekādu problēmu!!!!! Esmu priecīgs Kvēlsveci ieliku Championu par 9 Ls.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 98 2.5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Ar ziemas apstākļiem piemērotas degvielas uzpildīšanu efekts atkāpās. Vasaras dīzeļdegvielai duļķošanās sākumtemperatūra ir +5.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

normundskaktins

86 ziņas

PM

katram jau ir zināms ,ka tik lielas problēmas tiek atrisinātas.
Parasta pārbaude un lieta darīta.Mūsu speciālisti par ""spekulatīvu"" cenu novēsīs problēmas.
Mēs jau varam rakstīt, un mēģināt atrisināt visu paši ,bet mana pieredze vēstī ,ka vienreiz izdarīt ir labāk nekā 100 reizes dzirdēt . T 29698238

Atbildēt uz šo ziņu

Ar cieņu Noriss.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Kaut kā neveicas man ar kvēlsveču micīšu (glow plug electrical connector) noņemšanu 98g.TD. Baigi stingri turas virsū, baidos nolauzt. Kas ņēmis viņas nost - padalieties pieredzē. Aiz kuras vietas ar ko vilkt, vai ar skrūvgriezi no apakšas palauzt ?
http://bildez.lv/bildes/iisi_mati/viskas/orig/1228825681.jpg

4 cilindra kvēlsveču micīti, paspiežot ar pirkstu nedaudz uz augšu, iznāca ārā kontakta serdenis (micīte sadalījās 2 daļās) - augša izrādījās nolauzta jau pirms manis.
Vēl kāds varbūt zina arī pateikt, kur atrodas drošinātājs kvēlsvecēm?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

garainis90

46 ziņas

PM

Es ar skrūvgriezni tā uzmanīgi pie apakšas.Drošinātājs ir vadā starp releju un svecēm.Vads met cilpu virs kārbas.Tur viņš sadalās divos vados,vadu sākumā ar šie ir.

Atbildēt uz šo ziņu

CV2.5td96

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Jā, kad piepalīdz nedaudz ar skrūvgriezi no apakšas, nost nāk ļoti labi. Drošības pēc vispirms gan noņēmu - klemmi no akumulatora.
Ar testeri-multimetru izmērīju pretestību kvēlsvecēm= 1,1Ω . Mērīts no centrālā "puļķīša uz masu (- klemmi).
Nezinu,normāli vai par daudz.Nav kāds vēl mērījis?
Pēc Oma likuma http://en.wikipedia.org/wiki/Ohms_law I=U/R , tas dotu 12/1,1=10,9A strāvas uz kvēlsveci.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

vesais

58 ziņas

PM

Es salociju stingrāku stiepli, kā tādu āķi, Aizkabināju pie tā saliekuma un tad pavelk un i nost.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 98 2.5TD LE

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Kvēlsveces
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online