Temperatūra dīzelim » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Temperatūra dīzelim

Lapas: [1] 2 3
Temperatūra dīzelim ( 7646 )
Niksnikols

12 ziņas

PM

Varbūt kāds var man paskaidrot kādai jābūt 2,8 crd dzinēja pareizai temperatūrai?
Man ar to kaut kādas nesaprašanas. Nopirku 2005 gada 2,8 crd dīzeli a temperatūras datčiks dzīvo savu dzīvi... Parasti stāv uz pirmo ceturtdaļas iedaļu, citreiz ar līelām piepūlēm uzlien līdz pus datčikam (divas ceturtdaļas). Padalieties ar informāciju - kaut gan man izveidojusies tāda sajūta, ka termostats būs nobeidzies. Un vēl sakarā ar to ka temperatūra stāv uz pirmo datčika ceturtdaļu visu laiku slēdzas iekšā autonomka un nejauki dūc.. Būšu pateicīgs par jebkādām idejām un padomiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2,8 CRD 2005

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Vecajiem dīzeļiem normāla temperatūra ap rādītāja vidusdaļu (80 C). Nav man nekādas tehniskās informācijas par 2,8 CRD.
Termostatu vari notestēt pats -
iedarbini, pēc dažām minūtēm paraugi cauruli, kas iet uz radiatora augšu, tai jābūt vēl aukstai.
Ja paliek uzreiz silta nesasniedzot normālu darba temperatūru - termostats nobeidzies atvērts.
Ja radiators joprojām auksts arī pēc ilgākas darbināšanas- nobeidzies aizvērts.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

munds

477 ziņas

PM

Ja būtu nobeidzies aizvērts, un vaļā nevērtos, tad tas motors siltu pārāk labi, ticamākais, ka nosprūdis vaļējā stāvoklī.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Bango

974 ziņas

PM

Vairums CRD ir šī problēma tāpat kā vecajiem kantainiem dīzeļiem,orģinālais CRD termostats maksā ap 160.ls un nomaiņa ne mazāk ,jo atrodas viņš D,esam iemanījušies un piemeklējuši termostatu ko ievietojam patrubokā un izmaksas līdz 20.ls un visi līdz šim apmierināti,tas jau tiek praktizēts no kantaino vojīšu laikiem,nekādas blakus parādības nav

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Manējam gan laikam termostats ir paredzētajā vietā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

munds

477 ziņas

PM

Bango"]Vairums: "manējam jau kopš nopirku ir tas termostats augšējā patrubokā, un nekādu problēmu!Darbojas ļoti labi.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

peteris

5 ziņas

PM

Manējam traktoriņam bulta stājas tieši uz pusi no skalas - nevarētu teikt, ka baigi steidzīgi ceļ temperatūru, bet redz, kā ceļas. Autonomā pati slēdzas iekšā vienmēr, ja ieslēgts klimats un neteiktu, ka autnomā baigi dūktu - parasti iezviedzas tikai tad, kad noslāpēts dzinējs un viņa, acīmredzot, izdedzina iepumpēto degvielu. Niknā salā neesmu pagaidām braucis, bet vismaz pagaidām šķiet, ka siltuma pietiks!
GV LX 2,8 CRD[/url][/code]

Atbildēt uz šo ziņu
brivmezsh

60 ziņas

PM

Šķiet manam džerim ar noklājās termostats,arī neaiziet dačika līdz vidus iedaļai ,varbūt ir kāds alternatīvs ražotājs tiem termostatiem, jeb tikai oriģinālais :?: ...vēl ir problēma ar autonomku , pa brīžam baigi dūmo (moš viņai arī kāds gaisa filtrs,kas jāmaina? :idea: )

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,8 AWD 2002

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Temperatūra dīzelim
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online