Salona ventilātors » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Salona ventilātors

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6
Salona ventilātors ( 13406 )
2,9crd

25 ziņas

PM

Laikam muļķīgi jautājumi, bet nu neesmu profiņš, varbūt kāds zinošš varēs paskaidrot.
1. Vai ventilatora motoriņš ir izjaucams??? Jo izskatās, ka lāpstiņas ir uzpresētas uz asītes.
Ja kāds ir jaucis un nesalauzis, tad var būt pasakiet kā???
2. Kurš drošinātājs ( pie akumulatora - drošinātāju un releju kastītē) atbild par ventilatoru un rezistoru???
Paldies jau iepriekš.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

2,9crd: "Laikam muļķīgi jautājumi, bet nu neesmu profiņš, varbūt kāds zinošš varēs paskaidrot.
1. Vai ventilatora motoriņš ir izjaucams??? Jo izskatās, ka lāpstiņas ir uzpresētas uz asītes.
Ja kāds ir jaucis un nesalauzis, tad var būt pasakiet kā???
2. Kurš drošinātājs ( pie akumulatora - drošinātāju un releju kastītē) atbild par ventilatoru un rezistoru???
Paldies jau iepriekš.
"

Paņem fēnu sasldi ass galu un mauc tik nost lāpstiņas.
Tu ņemies par rezistoru,bet nenorādi auto gadu,teiksim 01-07 pastāv 2 versijas ,ja klima,tad rezistors ir elektronisks(atgādina ,,ezi"aluminija radiators),ja parasts kondicionieris(ripuļi vai bīd.reg.),tad nihroma spirāles,ir abos gadījumos ko piedāvāt t.29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

2,9crd

25 ziņas

PM

Zuris: "
Paņem fēnu sasldi ass galu un mauc tik nost lāpstiņas.
Tu ņemies par rezistoru,bet nenorādi auto gadu,teiksim 01-07 pastāv 2 versijas ,ja klima,tad rezistors ir elektronisks(atgādina ,,ezi"aluminija radiators),ja parasts kondicionieris(ripuļi vai bīd.reg.),tad nihroma spirāles,ir abos gadījumos ko piedāvāt t.29230402
"

2,8 CRD 2005.g.
Lieta tāda , ka noņēmu ventilatoru , pat izjaucu, samērēju, pieliku pie +12 pa taisno pie akumulatora- strādā. Iespraužu kontaktligsdā masīnā zem bardočoka - neiet.
Rezistors, man nav bundulis ar caurumiem un iekšpusē divas spirāles, man ir ar tādām trim vai četrām plāksnēm ( ja tas ir tas.), pie viņa štekerējas vads ar ventilatoru un vēl kaut kāds štekeris. Kad izņēmu ārā , tur nebija nekādas diodes, par ko iepriekš ir rakstīts, jeb es kaut ko jaucu ( nu neesmu speciālists) . Varbūt vaina kur citur, jo pēc loģikas tur kur ventilatora motoriņš spraužas, tur nepienāk strāva.

Atbildēt uz šo ziņu
2,9crd

25 ziņas

PM

2,9crd: "
2,8 CRD 2005.g.
Lieta tāda , ka noņēmu ventilatoru , pat izjaucu, samērēju, pieliku pie +12 pa taisno pie akumulatora- strādā. Iespraužu kontaktligsdā masīnā zem bardočoka - neiet.
Rezistors, man nav bundulis ar caurumiem un iekšpusē divas spirāles, man ir ar tādām trim vai četrām plāksnēm ( ja tas ir tas.), pie viņa štekerējas vads ar ventilatoru un vēl kaut kāds štekeris. Kad izņēmu ārā , tur nebija nekādas diodes, par ko iepriekš ir rakstīts, jeb es kaut ko jaucu ( nu neesmu speciālists) . Varbūt vaina kur citur, jo pēc loģikas tur kur ventilatora motoriņš spraužas, tur nepienāk strāva.
"

Līdzīgs šitam, bet stienīšu vietā ir plāksnes 3 vai 4.

01 02 03 04 05 06 07 TOWN + COUNTRY BLOWER RESISTOR ATC
]http://www.ebay.ca/itm/01-02-03-04-05-06-07-TOWN-COUNTRY-BLOWER-RESISTOR-ATC-/281047582777?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item416fbdc839]
]

Atbildēt uz šo ziņu
Jānis jānis

1 ziņas

PM

Kur to rezistoru meklēt 92.gada woyagerim?Arī motortelpā?Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

2,8 CRD 2005.g.
"

Tiec skaidrībā ar pienākošo strāvu. Ja būtu miris "jožiks", tad pečkas motors darbotos visu laiku ar vienādu ātrumu.
Mans cīniņš ar ventilatoru un "jožiku"

Atbildēt uz šo ziņu

---

2,9crd

25 ziņas

PM

janni: "
Tiec skaidrībā ar pienākošo strāvu. Ja būtu miris "jožiks", tad pečkas motors darbotos visu laiku ar vienādu ātrumu.
Mans cīniņš ar ventilatoru un "jožiku"
"

Paldies. Arī es gaidot ieteikumus noņēmu rezistoru un izjaucu ) . Strāva nonāk līdz rezistoram un tad pazūd - izpētīju, tātad šis būs vainīgs, tikai dīvaini , ka ventilators negriezās uz max ātrumu!!!
Jo iepriekš teicu, ka pieliku ventilatora galus pie aķa un šis griežas.
bet nu skaidrs, apstājas strāva pie rezistora, jāmeklē vietā, jo veco domājams , ka ķīmiķojot esmu nobeidzis pavisam.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Līdzīgs šitam, bet stienīšu vietā ir plāksnes 3 vai 4.

01 02 03 04 05 06 07 TOWN + COUNTRY BLOWER RESISTOR ATC
]http://www.ebay.ca/itm/01-02-03-04-05-06-07-TOWN-COUNTRY-BLOWER-RESISTOR-ATC-/281047582777?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item416fbdc839]
]

"

pa lielam tad tikai atšķiras radiatora izpildījums.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6

Forums » Tehniski jautājumi » Salona ventilātors
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online