TC MOTORS » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » TC MOTORS

Lapas: [1] 2 3
TC MOTORS ( 6012 )
ainis

48 ziņas

PM

Aizvakar biju TC uz CLOCSPRINGA maiņu ,jo negāja īsti kruīzkontrole un logu tīrītāji priekšējie slēdzās iekšā kad gribēja. Itkā nomainīja,bet nekas nav mainījies.kruīzs neiet un logutīrītāji dzīvo savu dzīvi,aizdomas, ka tas CLOCSPRINGS nav mainīts,kā lai to pārbauda :?:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 963.3

stendec

95 ziņas

PM

Kas tev teica ka tas jāmaina? Pieļauju ka pac TC, tapēc tev vajag doties pie viņīem un teikt ka darbs nav paveikts un defekts nav novērsts!

Atbildēt uz šo ziņu

Esmu no nākotnes!

peterisg

45 ziņas

PM

Man gan viss sanāca pa smuko. Nestrādāja signāls, kruīzs un midžinājās airbag, viņi man saminīja bez maksas un tagad ir o.k. TC rullē!!!
Bet kas attiecās uz logu tīrītājiem, arī man viņi ieslēdzas kad grib, kā pirms CLOCKSPRINGa maiņas tā pēc, jo , domāju, ka CLOCKSPRINGa nedarbošanās ietekmē vadības elementus, kas izvietoti tieši uz stūres.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 3.8 97.

onic

105 ziņas

PM

nju tas clockspring nekadigi neietekme dvornikus. tas iet tikai uz signalu un cruizi. kad pirku savejo tad bij problema ar kruizi(nesledzas ieksha) lidz ar to atvienoju akiti un atskruveju airbaga vacinju uz stures, izradijas kads bija atvienojis vadinjus no kontaktiem . pievienoju un viss strada. logu tiritajiem ir savs kompis ar releju kursh juk nost. voyager slimiba.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Saliekot vadus nebaidījies aktivēt airbagu ?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

onic

105 ziņas

PM

man bija tieshi kruize atvienota . taka aķis bija nonjemts nebij par ko uztraukties. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
ainis

48 ziņas

PM

Sveiki,nu ta gads ir pagajis kops mainiju Clockspringu ,laikam tiesm manas aizdomas sak apstiprinaties,par to ,ka clocksprings nav mainits, pirms nedelas pazuda signals un kruizkontrole ar nestrada visu so gadu! Jautajums tads-
Vai airbag lampina sak mirgot velak pec signala pazusanas,vai pirms?
Vai uz Clockspringu attiecas ar 2 gadu garantija?
Ka lai parbauda vai Clocksprings ir mainits?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 963.3

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Pārbaudi, vai atsaukums joprojām skaitās neizpildīts http://www.chrysler.com/webselfservice/ ... ame=recall .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » TC MOTORS
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online