turbīnas šņākoņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » turbīnas šņākoņa

Lapas: 1 [2] 3
turbīnas šņākoņa ( 10056 )
džerists

6 ziņas

PM

man piem., no dūmošanas nav ne smakas, bet ir dzirdēts , ka dūmošanas pamatā var būt nolietojušās (saplaisājušās) vārstu blīvslēgu gumijas ??!!

Atbildēt uz šo ziņu

CV2002CRD2.5LX

garfilds182

560 ziņas

PM

Nu bišķu jau ņamā eļu.Vienu litru pa šīem 2 gadiem ir noedis.Es tā bišku šokā ka jauns motors tā ēd eļu.Par pielekšanu.Nu samērā ātri pielec.Bet novērojot citus 2.8 CRD man ir jāpegriež vairāk.Zilie dūmi tikai kad nostāvējusi visu nakti.Pēc tam nekādu dumu.
Par turbīnas dilšanu.Kā 2 gadu laikā var izdilt turbīna.
Starpcitu šomēnes apkopē pie 40 000 štukām jau mainiju priekšējos bremžu diskus.Un pirmo reiz arī bremžu klučus.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Pilnīgi jaunam motoram pienākas ēst eļļu iebraukšanas periodā, kamēr virzuļu gredzeni un cilindru sienas piedilst. Tādēļ daži auto no rūpnīcas nāk ar prastāku eļļu.
Nebūsi savējo varbūt labi iebraucis, bet ja apēd vienu litru sinētikas uz 40t, tad tas nemaz nav daudz .
Starp citu, vai Chrysler jauniem auto paredz iebraukšanas periodu?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

garfilds182

560 ziņas

PM

To prasiju par piebraukšanu,bet atbildēja ka tas neesot vajadzīgs.Ja jau būtu beigtas blīvslēgu gumijas tad jau man viņš visu laiku dūmotu.Apskatijos gaisa filtru tas ir pilnībā saus un neizskatās ka tur būtu bijusi eļļa.Par zilajiem dūmiem es uzvaniju pazīstamiem servisa meistariem viņi man teica ka pie vainas vajadzētu būt nepareizs degvielas maisijum.Tas tā varētu būt.
Skatos ka būs vizīte pie TC motora.Lai dara ko grib,bet novērš man tos zilos dūmus.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Garfild, varbūt kaut ko Tavējā zilo dūmu vietā var izlobīt no googles http://www.google.lv/search?hl=lv&q=blu ... %93t&meta= .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

garfilds182

560 ziņas

PM

Neko jau daudz tur nesapratu,bet tur bija arī daži vidoe kur parādīts kad laiž aukstu vāģi kam no rītiem zili dūmi nāk.Nu teikšu tā ka man tik daudz nenāk.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Vajadzētu apzināt iespējamos iemeslus, kādēļ pa nakti cilindros nonāk eļļa.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

garfilds182

560 ziņas

PM

Man nav varinatu.Kāpēc tur nonāk eļļa.Ja kas pirakstijos uz TC motors.Tad jau paziņošu,kas un kā.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » turbīnas šņākoņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online