Zūd apgriezieni, brīžiem noraustās motors! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Zūd apgriezieni, brīžiem noraustās motors!

Lapas: [1] 2
Zūd apgriezieni, brīžiem noraustās motors! ( 5662 )
ANTishoX

143 ziņas

PM

Sveiki!
Problēma sekojoša. Kad motors auksts, vismaz lielākoties, tā problēma uzreiz neparādās. Ir tā, ja uzgāzē un atlaiž gāzi (arī gadījumos, kad brauc un pirms krustojumiem sāc bremzēt un apstājies) motors nomet apgriezienus zem 500, citreiz paliek pie 500, citreiz pēc tam uzreiz uzlec atpakaļ uz ~750 un tā mazliet raustās apgriezieni, motors varētu teikt kā gārdz, t.i., mocās uz robežas uz noslāpšanu un turēšanos pie darbības.
Brīžiem ir arī problēmas ar ātruma uzspiešanu, mēdz noraustīties.
Un dēļ visas tās hui*as ar apgriezieniem arī kārba pie 1. un 2. ātruma brīzīem nesaprot kad slēgties robā kad neslēgties, tad arī ar strauju noraustīšanos pārslēdzas.
Viss šis pasākums sākās ar lielajām lietavām. Kad mainīju lambda zondi, servisa datordiagnostiķis teica, ka iespējams dēļ mitrā laika svecēs vai svečvados vaina. Man pašam liekas, varbūt filtros vaina?! Nezinu! Galīgi nekādas sajēgas par to visu.

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

ANTishoX

143 ziņas

PM

Zuris"]varbūt: "
Kā tas prikols darbojas un kurā brīdī?

P.S.
Apstājoties pie krustojuma es neslēdzu no D[rive] uz N[eitral] vai P[arking].

Atbildēt uz šo ziņu

Zuris

1249 ziņas

PM

varbūt brīvgaitas apgriezienu regulators vainīgs...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

mareksk

25 ziņas

PM

Bez komjutera diagnostikas grūti kaut ko secināt, iespējams arī gāzes sistēma "gļucī"

Atbildēt uz šo ziņu
ANTishoX

143 ziņas

PM

mareksk"]Bez: "
Tur ar gāzes iekārtu nekādi nevar būt saistība, gļuko arī ar benzīnu braucot!

Atbildēt uz šo ziņu

valters

17 ziņas

PM

ANTishoX"]
Tur:
"

nu es taa pa 90% dodu, ka vainiigs tukshgaitas regulaators (taa ir taa fignja, kas atrodas starp ienaakosho gaisa trubu un to vietu kur gaazes troses pienaak (piedodiet manu nespeciaalista izteiksmes liidzekli)), paareejs 10% dala indukcijas bloks, egr vaarsts (bet ja buutu egr, tad imho slaaptu nost), azdirsts gaisa filtrs, kirdik cveceem utt....tas tuksgaitas vaarsts btw tiiras imho diezgan eleemntaari, vaig jamo tikai dabuut nost un izmazgaat....man kaa gaazesbrauceejam shitas pasaakums kaa min 1x gadaa ir jaaizpilda, ar ko tas ir saistiic nezinu, mosh jamais uz gaazi braucot kaukaadas fignjas skjauda atpakalj.....

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand CaraVAN 3.3l @ 2000, benzogazs

ANTishoX

143 ziņas

PM

valters"][quote: "
Tur ar gāzes iekārtu nekādi nevar būt saistība, gļuko arī ar benzīnu braucot!
"

nu es taa pa 90% dodu, ka vainiigs tukshgaitas regulaators (taa ir taa fignja, kas atrodas starp ienaakosho gaisa trubu un to vietu kur gaazes troses pienaak (piedodiet manu nespeciaalista izteiksmes liidzekli)), paareejs 10% dala indukcijas bloks, egr vaarsts (bet ja buutu egr, tad imho slaaptu nost), azdirsts gaisa filtrs, kirdik cveceem utt....tas tuksgaitas vaarsts btw tiiras imho diezgan eleemntaari, vaig jamo tikai dabuut nost un izmazgaat....man kaa gaazesbrauceejam shitas pasaakums kaa min 1x gadaa ir jaaizpilda, ar ko tas ir saistiic nezinu, mosh jamais uz gaazi braucot kaukaadas fignjas skjauda atpakalj....."
Paldies, kādu brīvu dienu skatīšu!

Atbildēt uz šo ziņu

robchiks

71 ziņas

PM

A kur ir tas tuksgaitas regulators.Man ar nedaudz leka pgriezieni tuksgaita.Ta nav ta kastiite labaja puse maza melna un kloksk.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 1996.g. 3.3L V6
Chevrolet Sport VAN 1993.g. 5.7L V8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Zūd apgriezieni, brīžiem noraustās motors!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online