|
Locis

556 ziņas
PM
|
2008-08-22 14:08:45
Manam DC arī ir parastā iekārta, un ir tas regulators.
Atrodās viņš uz trubiņas, kura aiziet no reduktora uz gaisa filtra/ieplūdes kolektora trubu.
Esmu jau reiz kko regulējis, bet ja piegriež padevi pa daudz, tad nav uzrāviena lai tiktu apdzenot garām :oops:
Kautgan drusku kontrolēt patēriņu var :idea:
Atbildēt uz šo ziņu
bija Dodge Caravan 3,0l;98.
|
|
acid|burn

151 ziņas
PM
|
2008-08-22 14:08:54
Sveiki, kungi!
Man ir T&C 96 ar prastāko gāzes iekārtu. Iekārta ņemta no kaut kādiem rūpnieciskajiem transporta līdzekļiem, un vismaz patreizējā setupā man nav iespējams pieregulēt gāzes padeves daudzumus/mazumus. Cik sapratu, man tieši nav tā regulējamā figņa uz vienas trubiņas. Patreiz man vinš ēd tik cik motors prasa, var grozīt cik grib tās visas skrūves nekas nenotiek. Kolēģis, kurš nedaudz ir iebraucis tajās gāzes sistēmas, papētīja, secināja, ka viņa šrotvāgenam ir trīs regulējamas skrūves, man tikai divas. Sīkāk pētot, sapratām, ka nav tas regulatoriņš. Vai kādam ir bijusi saskarne ar šādu gāzes sistēmu un vai nez ir iespējams uzliekot to regulatoru no citas sistēmas tomēr to gāzes patēriņu regulēt. Līdz best price performance. Tomēr jāgāž šas uz Balkāniem, gribās pa šosejām lētāk gasīt.
Atbildēt uz šo ziņu
CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv
|
|
vksys

359 ziņas
PM
|
2008-08-24 07:08:30
To verķi varētu nopirkt auto gāzes aparatūras uzlikšanas vai tirdzniecības vietās.
Tā ir , ja aizgriež trubu pārāk ciet ("skopi") , tad motors ir gurdens ,strādā ar liesu , man piemēram ir tad problēma ar 3-4 ātruma pārslēgšanās robežu ,raustās un kādreiz var izšaut atpakaļ......bet ēd mazāk un ja brauc 1 vai 2 vai viegli krāmēts , tad jau var .... bet ar apdomu...
Atbildēt uz šo ziņu
T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG
|
|
vksys

359 ziņas
PM
|
2008-08-24 07:08:38
Nevar . jo tā robeža ir "smalka" , ja pafunktierē ko sarežģītāku , gan jau var.
Atbildēt uz šo ziņu
T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG
|
|
IlmarsG!

1412 ziņas
PM
|
2008-08-24 07:08:41
Nevar uztaisīt to regulatoru kā karburatorniekiem čoku. Kā kruīzē- max ciet, kā jāapdzen - max vaļā.
Atbildēt uz šo ziņu
|