Atkal par Eiropas priekšējiem lukturiem » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atkal par Eiropas priekšējiem lukturiem

Lapas: 1 [2] 3
Atkal par Eiropas priekšējiem lukturiem ( 6122 )
mareksk

25 ziņas

PM

Tā nu tas ir, šīm mašīnām ar lukturiem ir problēmas. Katru otro gadu mainīt tos būs pārāk neizdevīgi, tāpēc iesaku uzlikt normālus migliniekus, ja vien TA ar šiem matētiem plasmasa gabaliem laiž cauri. Amerkaņu lukturi ir uz pusi lētāki, tau tim nav augstuma regulēšana.

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsje

192 ziņas

PM

lukturi ar divām spuldzēm un divām lēcām... var apskatīt www.ebay.com tikai nevaru saprast tanī cenā viens vai komplekts. 1999g

Atbildēt uz šo ziņu
foxx

589 ziņas

PM

es te paprovēju veikalā nopērkamo speciālo smēri, nu nekas man tur nesanāca. Kamēr tā smēre vēl slapja izskatās labi, bet kad nožust tad atkal viss pa vecam. :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Bango"]Viens: " tie lukturi bija no apmēram 93-94.gada 300 sērijas BMW, un lai viņi tur ietilptu, bija sazāģēta reste nedaudz, un arī bleķis jāpārtaisa( bija man interese, un apskatīju dzīvē) Varbūt īpašnieks atsauksies un pastāstīs sīkāk, cik lielas pūles bija jāpieliek :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Andrejs Si

208 ziņas

PM

http://content1-foto.inbox.lv/albums34467890/andrejs~silins/05-01-2007/P3250216.sized.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

cesars

141 ziņas

PM

a ko par šiem apskatē saka????

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

mareksk

25 ziņas

PM

96-2000 gada modeļiem arī tādus var gabūt, cik maksā un vai var reglēt augstumu?

Atbildēt uz šo ziņu
foxx

589 ziņas

PM

vai tad obligāti jābūt ar regulējamu augstumu

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Atkal par Eiropas priekšējiem lukturiem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online