Atkal par Eiropas priekšējiem lukturiem » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atkal par Eiropas priekšējiem lukturiem

Lapas: [1] 2 3
Atkal par Eiropas priekšējiem lukturiem ( 6121 )
beard

2 ziņas

PM

It kā jau runāta tēma, bet atbildi neradu. Bet problēma aktuāla - ja, tumsā braucot, kāds brauc aiz muguras, redzu tikai sava auto ēnu, neko citu. Ja vēl kāds brauc pretī, jāstājas malā. Ir izkristalizējušies 3 jautājumi:
1) Vai eksistē reāla iespēja iegādāties Eiropas varianta priekšējos lukturus (vēlams jaunus) 1994. gada Grand Voyager? Kur? Kā? Par cik?
2) Cik reāli ir pārtaisīties uz amīšu varianta lukturiem? Kādi vēl trūkumi bez augstuma regulēšanas zaudējuma un TehApskates deguna raukšanas? Cik tas ir sarežģīti? Kur to var izdarīt? Par kādām naudām?
3) Iepatikās doma par papildu prožektoriem un migliniekiem. Kurā vietā tos vislabāk likt? Kas tādus var uztjūnēt? Kādās naudās tas varētu iekļauties?

Pateicos jau iepriekš par sakarīgiem komentāriem un ieteikumiem.
Laimīgu ceļu!

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

A ja nospodrina - nopulē stiklus ???????

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

andrejsje

192 ziņas

PM

Sveiki.Man tadapaša problēma. Ir tris varianti 1eiropieši 2jeņķi un velvieni nezinu kā ražojums ar divām spuldzēm.Laikam likšu ar divām spuldzēm,uzlikšu došu ziņu.Čau

Atbildēt uz šo ziņu
ivels

23 ziņas

PM

Kas tie ir ar divaam spuldzeem? Esmu puleejis savus bet efekts tikai ir uz 2 meeneshi tad atkal saak palikt mateeti

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 95 3.3l (Benziins + Gaaze)

ecp168

42 ziņas

PM

andrejsje"]Sveiki.Man: "
Kas tie par lukturiem ar divām spuldzēm :shock: ? Varbūt vari ielikt bildes lai redz kādi tie izskatās?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler voyager 94g 3.3 benzīns gāze

munds

477 ziņas

PM

Papildus lukturus pirku poļu westel (laikam tā saucās), maksāja 11ls pāris, uzliku, pieslēdzu pats, apskatei cauri laiž, nost nav jāņem.Vecos lukturus pulēt maz jēgas, jo parasti pats reflektors ir zaudējis spožumu.Jaunus oriģinālos arī e-bay tirgoja, bet cena bija traki liela.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Locis

556 ziņas

PM

Tie ar divām spuldzēm droši vien ka ir no 96 gada (tipa T&C)
Un pulēt toč nav jēgas
Es arī esmu pulējis... labāk jaunus/citus lukturus :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Bango

974 ziņas

PM

Viens kluba biedrs,bij nedaudz pārtaisot,ielicis kantainam ja nemaldos kautkādus tūnētus ar eņģeļaci,izskatījās super un teica kad gaisma perfekta,tagat viņš to autiņu šroto,bet lukturiem jābūt kā jauniem,ja ir interese tad saki iedošu viņa tel.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Atkal par Eiropas priekšējiem lukturiem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online