Dzinējs slapst nost! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dzinējs slapst nost!

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7]
Dzinējs slapst nost! ( 18510 )
durbenieks

5 ziņas

PM

Traktors 99g.sakarā ar sūkņa augšām es esmu mainījis kādas 3gb un devis sūkni dīzelistiem(iepriekšējo). Pirms pusotra gada, TC motors neko neatrada teica jāmaina sūknis.Jautājums jums bēdu brāļi lietainā laikā nav slāpšana biežāk?Vai tās ir manas iedomas?

Atbildēt uz šo ziņu

voyager 99.g.2.5 traktors

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Chom"]Man: "
Atgādinu, ka tā bilde nav no manējā. Manējais 1998g. modelis ar 2 siksnām (atsevišķa ūdensūknim). Tā ir arī zīmejumos 1998g. servisa rokasgrāmatā.
Man ir arī franciski grāmata, kur par pamatu ņemts 1999g. modelis, tam jau vairs tikai viena siksna.
Nav tavējam inerkūleris amputēts ?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Chom

108 ziņas

PM

IlmarsG!"]
Nav:
"Ir interkuler! Es to atradu !Man viena siksna,un es gribu uzzinat ka nomainit lielu roļiku.Man rokas gramata lidz 1999 gadam.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

pifs18

13 ziņas

PM

Sveiki!Man interesē tāda lieta kā pašam nolasīt kļūdas kodus dīzeļa chrysler ar aizdedzes atslēgas palīdzību -tādā pašā veidā ķā benzīniekiem?

Vai dīzeļiem tas ir iespējams??? :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Grand Vojager 98g. 2.5TD

jspulgis

32 ziņas

PM

Vai kādam ir izdevies atrisināt dzinēja slāpšanas problēmu??? Padalieties pieredzē.

Atbildēt uz šo ziņu

2.5 TDI 99

durbenieks

5 ziņas

PM

99g.traktors es beidzot izcīnīju cīņu ar slāpšanu nost bija vajadzīgi 3gadi lai tiktu skaidrībā tomēr tā bija sūkņa augšējā daļas vaina tas nozīmē ka visi iepriekšējie sūkņi ko es mainiju bija ar tādu pašu gļuku! vienigais+ka nav jaimaina vis sūknis pietiek ka nomaina sūknim augšu sukņa augša der arī no ķēdenieka motora ,vienīgais vajadzīgs elektriķis ar smadzenēm kas pārlodē štekeri un noregulē vēl pibildišu ka šrotos jau nepardo sukņus padaļām tāpec novēlu veiksmi

Atbildēt uz šo ziņu

voyager 99.g.2.5 traktors

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Apsveicu!

Vēl jāmēģina šo visu informāciju "sagremot". Par laimi, mani šāda nelaime nav skārusi.
Tā runā, ka sūkņiem ar elektronisku vadību tās mērierīces-devēji ļoti jūtīgi pret ūdeni degvielā. Sūkņi ar mehānisku vadību esot mazāk jūtīgi.
Pērkot dīzeli obligāti jāiekļauj tests ar gāzes uzdošanu+strauju gāzes pedāļa atlaišanu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

vksys

359 ziņas

PM

Pievienojos apsveikumiem ....

LAIKS dziedē ...... pa trim gadiem izārstējās ......( joks )

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7]

Forums » Tehniski jautājumi » Dzinējs slapst nost!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online