Dzinējs slapst nost! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dzinējs slapst nost!

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
Dzinējs slapst nost! ( 18515 )
Chom

108 ziņas

PM

IlmarsG!"]Bet: "Kura vieta?Varbut es kaut ko nezinu?Es domaju ka TD un TDI ar to interkuleru atšķiras.Kura nodaļa manuala es varu par to izlasit?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Servisa rokasgrāmata 1234 lpp. Šajā bildē iezīmēts ar sarkanu:

.http://content8-foto.inbox.lv/albums87787082/mobilais111/NewAlbum-2/DSC00040-1.jpg
Bilde no mobilais111 .
Starp citu TDI ir VW tirdzniecības zīme "Turbo Direct Injection". Vēl vairāk, CV līdz 2001g. ir netiešas iesmidzināšanas sistēma (Indirect Injection) ar priekškameru

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

pifs18

13 ziņas

PM

Interkūlers tiešām bija caurs apakšējā riba pārsprāgusi visā garumā,aizlodēju ciet-cerams,ka turēs jo švaki lodējas interkūlers no aluminija un alva neķer klāt.

Choms!Manai mašīnītei bija tāda purkšķoša skaņa domāju ka izpūtējs caurs,bet nekā!Tad es ielīdu bedrē un ievēroju ka dzesēšanas radiatora apakšā ribas piedzītas ar eļļu-un man palika vis skaidrs,jo man priekšā stāv trīs radiatori;kondiška-interkūlera un dzesēšanas

Man interkūlera radiators atrodās priekšā pa vidu starp kondicioniera un dzesēšanas radiatoriem.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Grand Vojager 98g. 2.5TD

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Vari vēl papētīt, no kurienes eļļa interkūlera caurulēs - no kartera ventilācijas vai turbīnas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

jspulgis

32 ziņas

PM

Un kā ar to auto noslāpšanu,problēma atrisinājās????

Atbildēt uz šo ziņu

2.5 TDI 99

pifs18

13 ziņas

PM

Auto tāpat vēl slāpst nost!Es domāju ,kad problēma ir degvielas sūkņa augšējā daļā,jo man agrāk līdzīga problēma bija ar opel omegu 2.5tds 98g.Un tad pie vainas bija tā sūkņa augšējā daļa.

Atbildēt uz šo ziņu

pifs18

13 ziņas

PM

Interkūlerī eļļas nebija tur vienkārši bija eļļaini netīrumi ar putekļiem,un kautkas jau no turbīnas arī biškin nāk.nav jau jauns auto

Atbildēt uz šo ziņu

Chom

108 ziņas

PM

IlmarsG!"]Servisa: "Paldies par infu! Man zem kapota iskatas bišķiņ citadak,man nav antifriza limeņa datčika un uz gaisa sistemu uzlikts kautkads resivers.A cik siksnas tavejam dzinejam?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Tehniski jautājumi » Dzinējs slapst nost!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online