Dzinējs slapst nost! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dzinējs slapst nost!

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7
Dzinējs slapst nost! ( 18511 )
pifs18

13 ziņas

PM

Jspulgi a kur tas potenciometrs atrodas?Sūkņa augšējā daļā kur nāk klāt vadi vai apakšējā kur nāk ārā degvielas trubas?Un varbūt tu redzēji kāds tas izskatās?

Šī problēma varētu būt tāda pati kā BMW un Opel 2.5TDS motoriem viņiem stāv arī šāda veida sūkņi.man bija opelītis 2.5TDS 98g. un arī bija sūkņa defekts nomainīju sūkņa augšai iekšas no Nissan Almera 2.0TD un gāja kā prieks,un pirms tam bija tā,kad atlaižot gāzes pedāli iedegās uz sekundi divām-chek engine lampiņa un tajā brīdī nevarēja piedot gāzi-braucot tas bija ļoti stulbi.

Rezumējums ir tāds,ka šie BOSH tipa sūkņi nāk ar brāķi tikai katrai a/m tas defekts izpaužas savādāk.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Grand Vojager 98g. 2.5TD

jspulgis

32 ziņas

PM

Servisā iekšā pie jaukšanas nebiju klāt,bet man paskaidroja,ka tas poteciometrs atrodas tā saucamajā sūkņa augšiņā.Tas ir uzreiz zem augšas vāciņa.Paskatīšos kādu kataloga bildi,ja atradīšu,ielikšu.

Atbildēt uz šo ziņu

2.5 TDI 99

jspulgis

32 ziņas

PM

http://www.citrotech.se/data/pdf/xm/man ... 6-00-9.pdf
11.lapā apzīmēts ar 1.Kaut kur tūr tas pocis ir atrodams.

Atbildēt uz šo ziņu

2.5 TDI 99

pifs18

13 ziņas

PM

Paldies!Būs jāmēģina izārdīt un apskatīties-patīrīt!Vispār viņš ir regulējams tas potenciometrs,ja tas ir tas ar NR.1.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Grand Vojager 98g. 2.5TD

durbenieks

5 ziņas

PM

voyager 2,5 traktors 99.g. es kādi 2 gadi muļļājos ar to pašu problēmu,bijis kādos10 servisos,jo pieslēdzot pie kompa rādija kļūdudozator nasos visokova davļenija" sūknim tika nomainīts viss ko var nomainīts,izgrūdu kādus 300ls un labuma nekāda,tagat paņēmu šrotē citu sūkni pa150ls ,braucu un testēju kāds būs rezultās!

Atbildēt uz šo ziņu

voyager 99.g.2.5 traktors

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Lauris"]: "

Visiem ar tām sūkņa problēmām bija tāda pati pazīme?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

jspulgis

32 ziņas

PM

Tā problēma visiem ir līdzīga,kuram izteiktāk,kuram mazākizteikti.Man parasti noslāpst dzinējs,ja kādu ilgāku laiku brauc ar apgriezieniem virs 2k un strauji nomet gāzes pedāli.Tas pats notiek ja brauc ar kruīzu ar apgriezieniem virs 2k un piebremzē.Es no dzinēja noslāpšanas šādās situācijās varu izvairīties izspiežot sajūgu un pārgāzējot.

Atbildēt uz šo ziņu

2.5 TDI 99

melns lxi

151 ziņas

PM

Tāds minējums jo bij līdzīgi ar gāzi-padaudz degvielu deva un ka nometa pedāli pietrūka gaiss.Atregulēja liesāku un ok.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Dzinējs slapst nost!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online