Stūres pastiprinātājs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātājs

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Stūres pastiprinātājs ( 10448 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Jo mazāks dzinējs, jo lielāku daļu jaudas kondicionieris apēd. It kā jau varētu būt kādu nepatikšanu priekšvēstnesis, bet varbūt tiešām viss kārtībā.

Savējo bez siksnas, nestrādājot stūres patiprinātājam, un ģeneratoram tikko aizdzinu uz citu servisu apt. divus kilometrus tālāk. Nebija tik briesmīgi - stūrēt var, grūtāk veikt asus pagriezienus. Interesanti, ka arī manējam pie nestrādājoša ģeneratora akumulatora lampiņa neiedegās. Naktī gan biju pieslēdzis akumulatoru pie lādētāja.
Tas serviss, pie kura biju noplīsis, solīja apskatīties tikai pirmdien.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

andrejsje

192 ziņas

PM

Sakarā par aķa suldzīti,cik es zinu viņa iedegas kad ir krities spriegums līdz zināmai robežai.Kas ir baigais mīnus.

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Aķa lampiņai ir jādeg pie pārplīsušas siksnas, kaut kas tev tur nav ok!

Atbildēt uz šo ziņu
cesars

141 ziņas

PM

Man ģeneratora lampiņa arī neiedegās :cry:, bet pēc loģikas šai būtu jāiedegas tikko ģenerātors nedod elektrību akumulātorā, bet kur atrodas dačiks, kuram būtu jāieslēdz lampiņa? Kad ieslēdzu aizdedzi, neiedarbinot, šī lampiņa iedegas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

munds

477 ziņas

PM

Manējam šī lampiņa iedegas tikai tad, kad ilgāku laiku spriegums nekāpj augstāk par 12voltiem, bet tā kā pilna akumulatora spriegums bez lādēšanas ir 12,6 volti, tad tā lampiņa iedegas krietni par vēlu.Es bez lādēšanas biju nobraucis ilgāku laiku, līdz Rīgā arī tā lampiņa iedegās, līdz mājām apmēram 130 km nobraucu tikai ar akumulatoru, pa ceļam pazuda visas gaismas, pagriezienus ieskaitot, beigās pazuda visi paneļa rādījumi, bet sūkņa vārsts vēl vaļā turējās, mājās izmērot spriegumu akumulatorā bija 5,3 volti, par ko man arī parastais kantainā td patīk, ar jaunāku mājās nebūtu ticis, tur vadības bloks būtu sen jau atslēdzies.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Salaboja man auto 25h laikā no nodošanas servisā. Noķīlējies bija gultnis stūres pastiprinātājā, lai dabūtu to laukā nācies zāģēt gultni pušu. Tāpat vajadzēja nomainīt vienu , bet otram rullītim ("idler") gultni + jauna siksna.
Gultņi priekšlaikus sabeigti, jo tas viss, laikam, jau kādu laiku bija griezies ar pastiprinātu slodzi+ rāviens galīgas noķīlēšanas brīdī. Kādu laiku manīju, ka no vietas paātrinoties starp 1-2 ātruma pārslēgšanu var dzirdēt siksnas slīdēšanu, bet nepievērsu tam nepieciešamo uzmanību.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

munds

477 ziņas

PM

Tad jau labi, ka auto atkal ripo!Stūres sūknis pēc gultņa maiņas strādā labi?

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Varbūt subjektīvas izjūtas, bet stūre grozās vieglāk. Nedaudz ceru, ka pieklusīs arī stūres pastiprinātāja skaļā darbība neiesilušam vēsā laikā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātājs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online