|
Jurčiks

445 ziņas
PM
|
2008-08-02 15:08:43
Bravo ! Mūsu nopietnais biznesmenis ir tas kas ir bērna prātā, vai arī tā ir kāda pataloģija, tapēc arī rādās ka pasākumos visi baidās un pa krūmiem slapstās :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Atbildēt uz šo ziņu
GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG
|
|
ainis

48 ziņas
PM
|
2008-08-02 17:08:12
Kauns pa tādiem cilvēkiem kā NORMUNDS KAKTIŅŠ. Laba fantāzija tev :mrgreen:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
normundsjurjevičš

5 ziņas
PM
|
2008-08-03 09:08:04
Esmu jau sen nonācis pie atziņas ,ka šeit forumā var meklēt daļēju izklaidi.Tā arī jūs rakstat par tehniskām lietām. Ir tā kā ar galvu pret sienu triekties ,bet mani tas uzjautrina.
Neiet runa par un cik profiliem" ņemamies" iet runa kāda ir sapratne un atieksme
pašam pret savu spēkratu.To farsu kas tika nokopēts no cita saita es uzņēmu ar sevišķu jautrību.Sen nebiju tā smējies.Saplēsa mašīnu no kapota līdz baģāžniekam.
Nu kāpēc jāraksta "",vai tikai Tu nebiji nesen samainījis eļļu " ? kas tas par zemtekstu ?
Iznāk tā ,ja samaina eļļu tad mašins ies sliktāk,ja ?Vai arī man patīk jautājums .Cik makās metnāšana ?tik pat labi var uzprasīt cik maksās turbīnas remonts ,vai ātrumkārbas remonts.Atcerieties vienu,ka remonts ir remonts.Vēl jau mēs te daudz par ko varam papļāpāt.Nu teksim par to ,ka ir jasalabo stūre !!! kas tas tāds ?Varbūt te ir slēptie dziļūdens akmeņi ?Beidzot "salabosim" stūres pirkstus ,bet pēc tam arī nolietosies atbalsta šarnīri,bet stūre ta klab...
Man patīk šie cilvēciņi ,kas nekad nav pie manis bijuši ,un ko tu neteiksi visu zina pa manu darbību!jautri.vai ne ?Protams ,ka saprotu arī jūs ,bet tādēļ jau vajag ieklausīties ko jums saka.Esmu uzrakstījis savu tālruni,lai jūs varētu man piezvanīt
un reāli dabūt konsultāciju,bet teikšu tiekai vienu ,ka visus es pieņemt nevaru,un visskaistākā lieta ir tā, ja vēlaties mašīnīti salabo INTERNETĀ ar dažādiem padomiem un ieteikumiem tad tas nav iespējams.Pie spēkrata ir jāstrādā.Ar pļāpāšanu te nebūs līdzēts .Itkā varētu padomāt ,ka jūs tos labojat.es kādreiz piezvanu Austrim lai konsultētos,bet tikai tad ja reāli kaut ko nesaprotu un ir jārīkojas.Arī man zvana no transmisiju konkurējošām firmām un vēlas konsultāciju.Mēs visu zināt nevaram un tāpēc visu mūžu mācameis.
Dotajā mirklī ir tā ka mēs viens oram palīdzam,bet šeit jau ir uz pirkstiem saskaitāmi jefiņi ,kas apspriež to ko vispār nejēdz.Tad vēl šitais forums ir domāts tikai intrigu pīšanai.Ja kaut kas nav saprotams ,vai arī vēlamies kādu ""nodirst "" no galvas līdz kājam tad šeit ir īstā vieta.
Pie manis jau sen labo mašīnas kādi 8 % no kluba biedriem,un es nemaz nevaru vairāk arī uzņemt. Ir pamatīga rinda pie garāžu vārtiem ,un es ne tikai laboju VOYAGER ,bet arī daudz sarežģītākas mašīnas.
Mēs specializējamies uz ātrumkārbu remontiem,bet ja runājam par interneta adresēm tad man kaut kur kumodē mētājas mikroshēmu ""panelītis",lai mainītu šīs adreses no vienas vietas,un ja es vēlētos kļūt neatklājams tad sen jau būtu to izmantojis.
Atzīšos ,ka man patika ar jums papļāpāt,bet sen jau gaidīju ,ka vienreiz Auistris neizturēs.
Lai jums laba pļāpāšana...
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
garfilds182

560 ziņas
PM
|
2008-08-03 10:08:30
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006
Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited
|
|
ainis

48 ziņas
PM
|
2008-08-03 18:08:37
Kā mēs mēģinam izlocīties
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
goldie

81 ziņas
PM
|
2008-08-03 18:08:37
Slims cilvēks - Normunds Kaktiņš
Atbildēt uz šo ziņu
AUDI A4 AVANT 1,9TDI - 5l/100km _____________________________________ Citroen Berlingo 1,6HDI - 6l/100km - GONE Chrysler Grand Voyager 3,3 - 13l/100km - SOLD VW Passat 2,0 - 7l/100km - SOLD
|
|
stendec

95 ziņas
PM
|
2008-08-03 23:08:17
[quote]kumodē mētājas mikroshēmu" Tad ņem piemēru no sevīm un nemūldī par to kur nerubī fišku!!! Pārējiem biedriem... Tas viņam atdzejojums par sevi gadijās, par jefiņiem, citu apdiršanu utt...
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
IlmarsG!

1412 ziņas
PM
|
2008-08-04 04:08:28
Citāts: "ja runājam par interneta adresēm tad man kaut kur kumodē mētājas mikroshēmu ""panelītis",lai mainītu šīs adreses no vienas vietas,un ja es vēlētos kļūt neatklājams tad sen jau būtu to izmantojis. " Par šito arī baigi izsmējāmies.
Atbildēt uz šo ziņu
|