Tehniskie jautājumi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskie jautājumi

Lapas: 1 2 [3] 4
Tehniskie jautājumi ( 8249 )
normundskaktins

86 ziņas

PM

Es jau teicu ka uz pirkstiem saskaitāmi lohi !Mēs paskatīsimies ko jūs teiksiet man kādā no ceļojumiem.Tā visai makteni interesanta saruna iznāks.Ja jums "čuriņa" nenoraustīsies.Man jau patīk šie aizklātie jampapmiņi,kas slēpjas aiz saviem nikiem galvu iebazuši zemē ,un bail sevi atklāt ...

Atbildēt uz šo ziņu

Ar cieņu Noriss.

Locis

556 ziņas

PM

Sāk likties, ka tas Normunds ir pilnīgs duraks
Pats krutākais, pats spēcīgākais un par auto remontēšanu arī lielākais specs no visiem :idea:
Kkādi mazvērtības kompleksi nomocījuši bērnībā
Tagad uzkačājis muskuli, un konkrētos zemtextos izaicina visus uz kautiņu nākošajā kluba pasākumā

Kapēc, Tu, Normund, domā, ka kāds grib ar tevi runāt :?:
Šajā forumā visi to vien spēj, kā atšauties no taviem apvainojumiem...

Ja nebūtu uztaisījis kādus 3~4 nikus, neviens vispār tevi neievērotu, un neatbildētu.

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

goldie

81 ziņas

PM

[quote]Locis

Sāk likties, ka tas Normunds ir pilnīgs duraks
Pats krutākais, pats spēcīgākais un par auto remontēšanu arī lielākais specs no visiem
Kkādi mazvērtības kompleksi nomocījuši bērnībā
Tagad uzkačājis muskuli, un konkrētos zemtextos izaicina visus uz kautiņu nākošajā kluba pasākumā

Kapēc, Tu, Normund, domā, ka kāds grib ar tevi runāt
Šajā forumā visi to vien spēj, kā atšauties no taviem apvainojumiem...

Ja nebūtu uztaisījis kādus 3~4 nikus, neviens vispār tevi neievērotu, un neatbildētu."

Labs!!!

Atbildēt uz šo ziņu

AUDI A4 AVANT 1,9TDI - 5l/100km

andrisandris

7 ziņas

PM

to NK
es nesmu bijis tajā Jelgavas servisā, bet lielākajā daļā servisos pārsvarā strādā mudaki, kuri pieņemti darbā un nav ne mazākās sajēgas par tehniku. Biju iebraucis vienā servisā un redzēju savām acīm - meistars ar parasto žokleni mēģina atskrūvēt sveci !!!!! Sviests, tālāk cits viens kikers turpat servisā ar liela skrūvgriežņa palīdzību mēģina nobortēt riepu !!!! Piz...ec!! Direktors tāds ģelovojs raksta rēķinu par lielām summām !!! Ko te var vēl teikt??? Servisnieki oborzeļi bet vienalga bez viņiem neiztikt!!!

Atbildēt uz šo ziņu
ainis

48 ziņas

PM

Normund tu tik tiešām kā puišelis uzvedies aicinot uz kautiņu nākamajā kluba pasākumā! Cilvēku uz pasākumu brauc atpūsties,nevi risināt tavas problēmas kuras tev radušās tavas bērnības traumas dēļ! Padomā vai 40 gadīgam vecim(bērnam) tā jāuzvedās :?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 963.3

stendec

95 ziņas

PM

http://www.defacto.lv/naudina/lamo.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

Esmu no nākotnes!

goldie

81 ziņas

PM

Šo sadaļu arī vaidzētu slēgt tā kā to iepriekšējo par Kaktiņa k-gu!
Kā arī kluba administrācijai piedāvāju slēgt Kaktiņa kunga IP adresi ar visām mikroshēmām kumodē!
Būs visiem vieglāk!!!

Atbildēt uz šo ziņu

AUDI A4 AVANT 1,9TDI - 5l/100km

normundskaktins

86 ziņas

PM

Mjā ! Mazgadīgie jefiņi ,un kā jau zināms neviens jūs sist nav taisījies.Šizafrēniska doma,vai ne ? Jūsu fantāzijai nav robežu. Interesanti zināt kuri ir te ""VISI "" !?Man vēl ir ko citu darīt ,bet nevis tramdīt puišeļus pa pienenēm,bet jūsu vecākiem gan derēja jūs noslānīt.Imants Ziedonis teica ,ka "Tos bērnus tomēr vajag pērt "".
Labāk par daudz neaizrunājaties savādāk jau zinat ,ka doktors bērziņš dežūrē cauri diennakti.
Saprotu ka jūsu vecumā nav sava viedokļa ,bet cenšaties pieturēties viens pie otra pat atkārtojoties tekstos.To var redzēt jūsu diskusijās ,ko apmēram tā varētu saukt,bet jūs pārāk nesatraucieties,jo satraukuma nav iemesla.Tad kad paši sāksiet maksāt par mašīnu remontu ,un kājiņas sniegsies līdz pedāļiem nemaz nebūs tik ilgi jāgaida.Laiks ir relatīvs jēdziens .To jau nu ""CILVĒKAM NO NĀKOTNES"" jau nu vajadzēja zināt.Tikai neuztveriet to pārāk nopietni .Šeit nav nekā personiska.
Loci ! Tu nebaidies un nesatraucies pārāk .Nedomā par ""sakačātiem"" muskuļiem.
Labāk profilakses pēc no rīta iedzer apelsīnu sulu un lepojies ar to ,ka esi vienīgais LOCIS"" šajā mājas lapā,bet par tiem profiliem daudz nebēdā.Tas jums knauķiem par piemēru,ka tukši bezdēt ""nika ēnā" var jebkurš .Nu tas pat idiotam ir skaidrs .Vai ne LOCI ?
Bet ja vēlies tomēr parunāt par Tehniskām problēmām ,vai aī Tev ir citi jautājmi,ko man uzdot tad vienmēr laipni gaidīts servisā (neaizmirsti līdz paņemt mammu),vai saņem drosmi ,un vismaz piezvani man,bet uz idiotiskiem jautājumiem es neatbildēšu.Ir visādi palīdzības dienesti ,kas strādā cauru diennakti,un palīdzību Tev sniegs nekavējoties.Atceries ka šie tālruņi ir anonīmi .
Tu ne ar ko nriskē !

Atbildēt uz šo ziņu

Ar cieņu Noriss.

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskie jautājumi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online