Automātiskā kārba. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskā kārba.

Lapas: 1 2 [3]
Automātiskā kārba. ( 7781 )
Zuris

1249 ziņas

PM

ir ripināts Austrijā-15 proči slīpumos,izmanto robus 3 un L,gan augšup rāpjoties,gan lejā ripojot un būs ok

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

normundskaktins

86 ziņas

PM

Principā tā drošības trose, kas bloķē pārslēgšanu nebūtu vajadzīga ,bet drošības labad
ir ierīkota.Tā savieno kulisi ar bremžu pedāli un rod bloķi.domāju ja jau braukt kaut cik māk tad tas nav letāli.
Starp citu ja tāda lieta nojūk var labi patērēt naudiņu ,bet var arī tam nepievērst uzmanību.Ir arī elektroniski brīnumi .Impulsu dod kompis,bet drīz jau viss būs elektronizēts.
Par šarāniem gan nevajedzētu runāt tas nav veselīgi .Voyager parodija,bet tomēr gods godam labi ripo.No kalna.Seati un Šarāni.Prīmā ripo.Tādam folksm nojuks kārbiņa ,un laimīgāku cilvēku vairs redzēt nevarēsiet.ļoti bieži šām parodijām jūk komjūteri (kārbai).pēc tam tiek iznīciāta kārba.ražotāji uzskata ka kārba nav remontējama bez pilna remkoplekta, un piedāvā remkomplektu.Paliek tikai korpus ,ja tas nav protams bojāts.protams klienta vēlēšanās ir salabot visu lētāk ,un neiegādāties par 1700 ls remkomplektu.Piedāvājums protams rezerves daļam ir ,un visu var nopirkt asevišķi.
Rezultātā ieteicams no mašīnas nekavējoties tikt vaļā.
Pareizs kapiālais remonts folkša kārbai izmaksā 2000 ls ar garantiju,bet apmuļļāšana kaut kur uz 900 ls bez garantijas.Pārsvaā cilvēki izvēlas ātrumkārbu sataisīt pārdošanai.Es jau par to tikai pasmaidu un klientam saku ,lai neaizmirst pēc pārdošanas vēl iedot manu vizītkarti.Nu tas joks jokam ,bet nu tā ir skarba realitāte.

Atbildēt uz šo ziņu

Ar cieņu Noriss.

Kvatra

746 ziņas

PM

Pa kalniem ir izbraukāts krustu šķērsu, samet L robā un brauc, labāk bremzēt ar ātrumiem nekā kolodkas nosvilināt līdz kalna lejai

Atbildēt uz šo ziņu
viesha

28 ziņas

PM

Man auto ir no Šveices,tātad droši vien jau bija izbaudījis kādu pauguriņu . Pats esmu izbraukājis Austriju,Šveici ,Horvātiju ,Tatrus.Vienīgi ja uz serpentīna gadās priekšā kāds Sharan tad dabū pavilkties. Un vēl - kalnos stāvvietas mēdz būt diezgan slīpas,tātad vajag roceni.Centies neatstāt autiņu ar degunu gaisā.Tie slīpie parkingi parasti ir tur kur tie foršākie skati.Lai veicas

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

noksis2

119 ziņas

PM

IlmarsG!"][quote: "Nu vecīt tu tomēr padomā par to Voyagera pirkšanu, par to dikti gribās, man ar gadu atpakaļ gribējās,gribējās, līdz nopirku, pēc pāris mēnešiem man nu tā tā, bet pēc gada, kad esmu ticis no tā Džera vaļā es tiešām esmu laimīgs.
Ja jau placī tu konstatē defektus, tad dzen uz riktīgu servi(savējo) lai visu kārtīgi pārbaudas un pasaka cenas, kas tevi sgaida remontā.
Protams varbūt bija autiņš nokauts un citas lietas sakrita tieši uz mani, bet tagad ae rullēju ar VW Sharan un esmu pilnībā apmierināts.
p.s vienīgā lita kas bija Voyagerā labāka - radio antena, vilka tālāk no Rīgas, bet tas labojams.
"

http://www.vwklub.lv/lv/forum/showthread.php?p=251#post251"

Mjāāā, neko jau sev izlūkdienests :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskā kārba.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online