Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskā kārba.
| Automātiskā kārba. ( 7778 ) | |
|
andrisandris
|
2008-07-18 15:07:20 Sveiki nākošie koļegas |
|
hecs
|
2008-07-18 16:07:05 Nu vecīt tu tomēr padomā par to Voyagera pirkšanu, par to dikti gribās, man ar gadu atpakaļ gribējās,gribējās, līdz nopirku, pēc pāris mēnešiem man nu tā tā, bet pēc gada, kad esmu ticis no tā Džera vaļā es tiešām esmu laimīgs. izbijis voyagerists, tagad VW Sharan. |
|
stendec
|
2008-07-18 20:07:56 Šaranā nevar iekrtāmēt osb plāksnes Esmu no nākotnes! |
|
peterisg
|
2008-07-18 21:07:08 Nu nezin vai tā būs patiesība par tiem gadiem?? Es bez bremžu pieturēšanas robā ielikt nevaru. Grand Voyager 3.8 97. |
|
Zuris
|
2008-07-18 21:07:51 ja atmiņa neviļ,bez bremzes spiešanas slēdzas režimi APK mod. līdz 2000g.ieskaitot,tiem kas dārgāki par 6000eiro ,tobiš jaunāki,neslēgāsies. Town@country2002 un citi voyageri |
|
Bango
|
2008-07-19 23:07:43 Līdz 2001 gada ražotajiem voyager visiem var ielikt robā neturot bremžu pedāli,no pirmā gada sākot bremzes jātur obligāti,savādāk robā nedabūsi,aizmugurē var klaudzēt amartizātora bukse,ja stāv resnie amīši :!: A šarāna īpašniekam gribu pateikt lai nobrauc gadiņu un tad uzraksta plusus mīnusus,noteikti ka iepriekš nopircis nojātu dīzeli vojīti un sakrāmējis kaudzi naudas remontējot un neveiksmīgi pārdevis,tagat lepojas ar šarānu,atradis salīdzinājumu :evil: :shock: |
|
andrisandris
|
2008-07-20 00:07:30 Paldies Bango par atbalstu! Noteikti ar tevīm kontaktēšos pirms iešu pirkt!!! Bet pabāžot tam vojim apakšā savu ķirbi pie pakaļas rata, neko īpašu gan neredzēju, kā tikai vien laikam jau tievo amīti ar sapuvušu augšdaļu, kas nosedz pašu amortizatora stieni. Kā teica Godmanis,Bet!, man iepriekš ar bija šādi tādi automāti, bet bez bremzes nesanāca robā dabūt. Tas jau mani ar izbrīnija. Un tirgonis ar uzreiz nedaudz saplaka |
|
Bango
|
2008-07-20 00:07:42 Tirgonis vienkārši nezināja,visdrīzāk kad pats amīts arī grabēja,jo aizmugrē tur vairs nav kam grabēt,gadās kad resora bukse izdiluse,bet tas ir retums,tievie amīši maksā 25.ls gabalā jauni,tā ka nekas traks nav,drīzāk jāpievērš uzmanība kam citam,kur tas autiņš atrodas??? |
| Lapas: [1] 2 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskā kārba.
Tā gribās pirkt voyageri, ka āda sāp. Viens tā kā būtu noskatīts. Itkā jau neko, cluba autiņš, ja kas. Bet!mašīnai rūcot, nenospiežot bremzi var ielikt jebkurā ātrumā, kas nozīmē, iespējamu nejaušu, patvaļīgu ieslēgšanos. :shock: Un tas mani atbaida.Un vēl pakaļējais kreisais ritenis kautko klaudz. pārdevējs placī jau saka ka tas esot sīkums, tipa kautkāda sabačka ir jāmaina, bet liekas ka tu ir kas smagāks defektiņš. Un tomēr gribētu kāda zinātāja viedokli par to kārbu. Un būtu ar dikti pateicīgs arī par kādu auto piedāvājumu. Interesē 3,3 vai 3,8 l benz. no 1999. gada dzimuma, mašīns cenā līdz 6000 eur naudiņām(+-).