motors deg » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » motors deg

Lapas: 1 [2]
motors deg ( 4424 )
zimbrs

137 ziņas

PM

hmmm vot sodien nedaudz pipeejot aizdomaajos par CV motors man ir no kautkada chrysler lebarona, tas kas tur tjipa karburators no kautkada CV 3,3 vai 2,5 motora... pagaidam nespeju ierrubiit man to kompi vajag tadu kas atbilst karburatoram, jeb kas atbils dzinejam? :/

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

Locis

556 ziņas

PM

Zimbrs! Kā tev beidzās ar to karšanu :?:

Manam arī pa izpūtēju nāk traki karstas izplūdes gāzes.. Roku nevar turēt :!: (tas aizmugurē)
Gaismā neredzu, vai bikse arī uzkarsusi līdz sarkanai, vai nē?!
Un tas uz gāzi braucot. Un benžu vispār negrib darboties. Pēc pirmajām prognozēm - katalizators sabiris, štopē ciet.

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Rashns

187 ziņas

PM

Iespējams ka katalizators ciet,simptomi tadi, ka auto negrib normāli darboties un sarkans kā ogle

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

Locis

556 ziņas

PM

Par laimi, atrisinājums (manā gadījumā) ļoti vienkāršs :wink:
Biju experimeta pēc uzlicis citu vadības bloku, arī no DC 3.0L motora, bet kā izrādās, tas nestrādāja pilnīgi.
Uz gāzi darbojās, bet uz benzīnu vispār nē http://lost-forum.com/design/addonsmiles/computer.gif
Un protams degvielas maisījums nebija kā vajag, tāpēc karsa izpūtējs.
Uzliku atpakaļ savu - original, viss darbojas kā pulkstenis

Nu es zinu, ka jebkurš cita auto vadības bloks nemaz NEDER :!: :!: :!:
Ja ņem citu bloku, uzreiz jāslēdz pie kompa un jātestē http://lost-forum.com/design/addonsmiles/type.gif

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Skaties vai neesi izdedzinājis katalizatorā caurumu? Kaut kur krievu forumos viens bija izdedzinājis, nobloķējot EGR vārstu - arī karstākas izplūdes gāzes.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » motors deg
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online