apšuvums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » apšuvums

Lapas: [1] 2 3
apšuvums ( 6957 )
antons21

103 ziņas

PM

Sveiki.

Uz griestiem vienā vietā nedaudz atlīmējies apšuvums- precīzāk plānais audums, virskārta. Kā lai pielīmē atpakaļ cilvēcīgā veidā?

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

stendec

95 ziņas

PM

ar līmi!?

Atbildēt uz šo ziņu

Esmu no nākotnes!

EGI

15 ziņas

PM

Diezgan lielā pa***ā. Man tāda paša problēma. Ar līmi nez vai sanāks, jo zem tās drēbes ir plāns porolona slānītis. Kurš, vismaz man, pieskaroties vien, birst nost.
Tātad pie viņa nekas nelips. Un jebkura līme audumu arī saķēzīs. Es mēģināju pat ar sausās līmes zīmuli- izskatās sū***i. Ir divas izejas, ja probza liela- mainīt to apšuvumu nost, vai pārtapsēt. A rodoties šī nelaime no pārāk jektīgas
salona ķīmiskās tīrīšanas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler/Town&Country/3.8/bendža/99 :)

antons21

103 ziņas

PM

Par līmi- taisnība. Pamēģināju ar atšķaidītu PVA un ar šprici injicēt zem tās vietas. Ķēpīga būšana, kautkur pieķer, kautkur nē. Pelēcīgi pleķi arī paliek (laikam neizbēgami). Cerīgi varētu bīt parastā tapešu līms (nevajadzetu palikt pleķiem), bet nav mēģināts, jo jāizdomā,kā piespiest uz izkalšanas laiku.

Piespraudu ar kniepaatām, izskatās pat labāk nekā ar līmes pleķiem.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

riebekliic

41 ziņas

PM

es vectrai ar lielo moment līmi līmēju! tajās vietās kur līme, ja tā kārtīgi ieskatās var redzēt ka ir iespiests, jo tas paralona slānītis ir saspiests! Pleķi nekādi nebija!

Atbildēt uz šo ziņu

1997.gada voyager 2.5TD
http://profiles.inbox.lv/uploads/m/852861.jpeg

Danger

149 ziņas

PM

Ar to piespiesanu:varbut pamegini ar kaut ko piepusamo pispiest (tipa matracitis vai kas lidzigs).Un ta ir pagaidam tikai ideja.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

antons21

103 ziņas

PM

moments nederēs, jo šajā gadījumā ir paplāns audums- vilnas tipa.
Pēcpusdienā pamēģināšu ar tapešu līmi

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

antons21

103 ziņas

PM

Pamēģināju taisnā vietā. Sanāca labi, pārcentīgi spiest un līdzināt uz līmējuma robežas nevajag, pēc tam nedaudz uzpūkojot materiālu (man viņš tāds nedaudz vilnai līdzīgs un plāns) labi.

Tapešu līme izdarīja ko- savilka kopā to putekļaino masu zem auduma slāņa un pieķēra audumu klāt. Izžūstot bezkrāsaina, vismaz pagaidām. Brīvā brīdī pamēģināšu uz ieliekuma virs šofera galvas, piespiežot ar kautkādu lupatu bumbu, kamēr izkalst. Ja sanāks puslīdz ciešami, ielikšu bildes.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » apšuvums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online