Izpūtējs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Izpūtējs

Lapas: 1 2 3 [4]
Izpūtējs ( 6219 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Dimitil: "Vieglāk ir atskrūvēt izpūtēju kopā ar gumijām un stiprinājumiem no kuzova."

ļoti liela varbūtība ka neatkrūvēsi un pēc tam jāsies ar slēptā uzgriežņa nomaiņu))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

PASSATizhi: "

ļoti liela varbūtība ka neatkrūvēsi un pēc tam jāsies ar slēptā uzgriežņa nomaiņu))"

Man atskrūvējas ļoti labi. Vienīga starpība ka man ir 2001g.
Jebkurā gadijumā pameģināt var.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Skrūves nost neskrūvēšu, jo izmaucās no gumijas stiprinājuma. Šobrīd esmu dabūjis vaļā savilcēju kas pirms lielā bunduļa virsū savienojuma vietai, bet aimugurējā izpūtēja daļa nemaucas nost no priekšējās.
Nevaru saprast, varbūt izpūtējā aizmugurjā daļa ar priekšējo tomēr nedaudz ar metināmo saķertas kopā. Kaut kāds metāla bumbulis pie malas ir. Laikam vajadzēs pafrēzēt gabaliem nost.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Izpūtējs nomainīts, tehniskajā nepiesējās. Bija citas lietas kam piesieties, vēlāk ielikšu tehnisko apskašu sadaļā. Atgāzes ar aci neredzamas 0.90.
Izrādās, izpūtēju var nomainīt tāpat ielas malā bez bedres un pacēlāja. Vidējam bundulim stiprinājumus gumijā vilku ārā ar diviem pirkstiem, nelielu sportisko niknumu un eļļu.
izpūtēja savienojuma vieta tomēr nebija metināta, nedaudz pafleksēju, ar lielo skūvgriezi atklopēju un ar kāju atdalīju aizmuguri no priekšas daļas.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » Izpūtējs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online