Izpūtējs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Izpūtējs

Lapas: 1 2 [3] 4
Izpūtējs ( 6222 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

novumā bija jēga braukt ja taisa custom traktu. visādi citādi nav jēgas. aluminizēts polis ir tīri OK. vēlams nokrāsot

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "novumā bija jēga braukt ja taisa custom traktu. visādi citādi nav jēgas. aluminizēts polis ir tīri OK. vēlams nokrāsot"
Logiski ;) aceros gadus 15 atpakal ari so to tur dzinam jo vienkarsi nevareja glusaku tadu dabut.. vai ari bija kosmos cena un tad Novum ar to tika lieliski galaa, bet sobrid sirpatreba auto tas vairs nav aktuali. Man ari staav aimugureja dala Polu Pufs kadi 2-3 gadi precizi neaceros ruusa ir tikai metinajuma vietas taka no problemo.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

OK. Paldies. Man atmiņā stāv vēl info ka poļu Walkers nav ilgmūžīgāks par gadu līdz diviem.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

migano

351 ziņas

PM

es parasti te pērku http://www.autoizputeji.lv/?a=11&sub=33
mazdai, reno tur iepirku un gofras.
Gofras reno, nissanam tur jau 2.gadu.
Tur var meklēt pēc poļu ražotāja polmostrow kodiem (kaut vai no http://izputeji.lv/?valoda=lv&p=43 )

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Varat pateikt kā korekti izņemt izpūtēja "āķus" no gumijas stiprinājumiem. Tā. lai stiprinājumus nesaplēstu, jeb tie domāti vienreizējie?

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Varat pateikt kā korekti izņemt izpūtēja "āķus" no gumijas stiprinājumiem. Tā. lai stiprinājumus nesaplēstu, jeb tie domāti vienreizējie?

CV 1998.g. 2.5TD LE"

. Es uztriepju tam "krāna galam" krietnu devu solidola un velku
pāri ar 2skrūvgriežņu palīdzību. Vieglak, ja ir kāds paligs kas
palidz piespriegot,jo trešas rokas pietrūkst

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Vieglāk ir atskrūvēt izpūtēju kopā ar gumijām un stiprinājumiem no kuzova.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pagaidām noņēmu pēdējo bunduli un visu līdz otrajam bundulim. No otrā bunduļa vienkārši ir pa metinājuma vietu norūsējis nost. Kārtīgi ar ws40 sapūtu otrā bunduļa skrūves. Laikam rīt mēģināšu atskrūvēt.
Sākumā stiprinājumu spiedu samitrinot ar logu šķidrumu. Līdz pusei izspiedu. Tad iepūtu wd40 un gandrīz bez piepūles ar rokām izvilku.
Stiprinājumu atskrūvēšana no kuzava līdzētu tikai daļēji. Man paredzēts šajos pašos ieāķēt arī jauno izpūtēju. Tā kā jāizspiež tā kā tā.
Metinātāšana vairs nebūtu īpaši līdzējusi, jo izrūsējusi arī bunduļa gala sieniņa. nevar tā vienkārši cauruli piemetināt.

CV 1998,g, 2,5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Izpūtējs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online