Nestrādā spidometrs un tahometrs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nestrādā spidometrs un tahometrs

Lapas: [1] 2
Nestrādā spidometrs un tahometrs ( 9964 )
Fredis

77 ziņas

PM

Sveiciens visiem!
Varbūt kādam ir bijusi ši problēma. Šodien braucot parstāja darboties spidometrs tahometrs, kilometru un atruma (RND3L) rādītāji, tāpat nestrādā temperatūras un degvielas rādītāji un neslēdzas pečkas pārslēgs, bet slēdzas ventilātors. Izskatās, ka kaut kur sagājis uz īso, bet kur to meklēt? Drošinātājus nepārbaudiju, bet, ja ir nokuries drošinātajs, tik un tā ir jāatrod iemesls... Vēl viens moments.. iedegās ABS lampiņa, kaut ABS funkcionē (it kā). Paneļa apgaismojums arī strādā.... Kur rakt? :cry:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 V6, 1999, gāze; Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD, 2007.

dainis333

19 ziņas

PM

man nedarbojas spidometrs,neradija kilometrus,temperaturu,baku,elektrikis teica ka kontakti slikti,sataisija.

Atbildēt uz šo ziņu

voyagers

Fredis

77 ziņas

PM

Šodien noņēmu centrālajā konsolē pečkas vadību, atvienoju vadus un spidometrs ar tahometru un temperatūras u bākas rādītajiem sāka strādāt. Izskatās, ka problēma bija iekš viņa. Būs jāmeklē, kas tur ir sagājis uz īso. Bet vismaz tagad var braukt... Interesantākais ir tas, ka vakar braucot bez spidometra un tā pārejā, jūdzes arī netika skaitītas... Ieekonomēju 10 jūdzes :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 V6, 1999, gāze; Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD, 2007.

joniic

25 ziņas

PM

Man tā pati prblēma laikam.Periodiski uznāk.Vadības panelis nestrādā, ventilators gan strādā, bet uz to temperatūru,kas bija pirms tam uzlikta.Neko noregulēt nevar. Agrāk vēl "atkrita" vaļā, t.i. viss sāka darboties, bet tagad vairs nē. Deg abs lampa un service engine soon. Universālais kompis izmeta,ka unknown error...Bija kods P kaut kāds tur... neminos, pazuda papīrs, kur bija pieraxtīts....
Kur meklēt vainu???
Paldies jau iepriekš!

Atbildēt uz šo ziņu

99.gada Džeris 3.3 ar špricgāzi

peterisg

45 ziņas

PM

Man ir bijis tā, ka braucot pēkšņi beidz darboties viss, kas ir uz priekšējā paneļa; līdz šim es to esmu izlabojis ar nelielu uzsitienu pa paneli, viss momentā sāk strādāt .
Droši vien, ka kautkur zūd kontakts, bet ņemot vērā, ka tas notiek reti, neesmu nobriedis ārdīt paneli.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 3.8 97.

joniic

25 ziņas

PM

peterisg"]Man: "
Man pat griestos kompja datčiks nerāda...Nezinu,vai tā būtu paneļa uzsišanas vaina..

Atbildēt uz šo ziņu

joniic

25 ziņas

PM

Hā! Izrādījās,ka masas vaina.Nebija masa no kārbas un korpusa. Uzliku pa jaunu, ceru,ka tagad viss funkcionēs.

Atbildēt uz šo ziņu

valters

17 ziņas

PM

peterisg"]Man: "

Man ar shitas paraadiijaas, vai atradaas kaads risinaajusm, ja neskaita "uzsitiena" metodi???? man shitas paraadiijaas piektdien, tikliidz paarbraucu leishu robezhu likaas, ja ka mashinjsh negrib celjot aarpus LV....

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand CaraVAN 3.3l @ 2000, benzogazs

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Nestrādā spidometrs un tahometrs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online