Serviss jelgavā... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Serviss jelgavā...

Lapas: 1 2 3 4 5 [6]
Serviss jelgavā... ( 11652 )
ainis

48 ziņas

PM

Varbūt Cesaram vajadzēja arī sajūga pedāli nomainīt,jo tas ar var pārlūzt

Atbildēt uz šo ziņu

CV 963.3

ainis

48 ziņas

PM

Jā Normund tev gan ir attieksme pret saviem bijušajiem klientiem,un varbūt nākamajiem(kautgan šaubos,ka kāds tagad meklēs tavu palīdzību) Varūt tāpēc tu savu servisu tik bieži reklamē,un daudzās citās mājaslapās,ka ar šādu attieksmi klienti mūk no tevis :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 963.3

normundskaktins

86 ziņas

PM

Klientam ir vienmēr taisnība tikai pērkot kartrupeļus ,vai sadzīves tehniku ! Bet ka tev teica ,ka sajūgs bija jāmaina tad tas arī bija jādara.Sajūgs ar ātrumkārbu ir neatņemama sastāvdaļa.Tāpēc ANTIŅ tev kā klientam nekad nav taisnība,jo Tu esi šinī ziņā lohs,un kā jau zināms lohiem taisnības nav.Arī sataisot ,vai nomainot ātrumkārbu būtu jānomaina sajūgs,jo tev taču teica ,ka tas ir beigts.
Tu labi esi atpircies,jo varēja gadīties ka kurvis arī ir metams .Bez tam izspiedējs arī varēja būt trallallā ,bet tie kuri nav lohi pērk visu komplektu ,jo tas iznāk izdevīgāk un drošāk.
Ja Tev būtu salabojuši ātrumkārbu un pēc tam mainījuši sajūgu tu būtu teicis ,ka tie jau neko nesaprot ,jo bija taču jāmaina sajūgs,bet lietotu ātrumkārbu pirkt es tev neiesaku ,jo tas ir kā kaķi maisā nopirkt.Četrdesmit procentos gadījumu skopais maksā divreiz un pat trīsreiz un piecreiz arī.
Neesi tik spītīgs un ieklausies ko tev saka profisionāli,un ja nesaprotinekā tad ""MALČI TRUBAČKU""

Atbildēt uz šo ziņu

Ar cieņu Noriss.

cesars

141 ziņas

PM

es pietiekoši solīds cilvēks, kurš neizgāž savas dusmas uz citiem caur datoru, tamdēļ ka man bizness īsti neiet, vai sieva neiedeva...... es tik gribētu redzēt kā tu man to acīs skatoties pateiktu... tā kā vecīt nomierinies - un ne tev KRETĪN būs manu naudu skaitīt

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

Jurčiks

445 ziņas

PM

Var būt šis forums nebūs īatā vieta lai izgāztu dusmas un paspīdētu ar aizvainojošu izteicienu krājumu ? Ir daudz citu portālu kur tā ir pieņemts darīt.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Lapas: 1 2 3 4 5 [6]

Forums » Tehniski jautājumi » Serviss jelgavā...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online