Serviss jelgavā... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Serviss jelgavā...

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
Serviss jelgavā... ( 11658 )
normundskaktins

86 ziņas

PM

Man patīk kā jūs te vāraties,bet asumiņam pietrūkst pipariņi.
Tu loci esi visprātīgākais no visiem.Labs puika.Galvenais ir laikus pamanīt ,ka kāds lec,un laikus nokomentēt to.Šis forums būtu tukša vieta bez Tevis.Mums visiem prieks, ka vienreiz mums ir savs LOCIS.
Nekad nuzskriesi virsū zemūdensakmeņiem ...
:idea: :idea: :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Ar cieņu Noriss.

Slinkais

7 ziņas

PM

Līdz šim Normunda serviss ir vienīgais kuru zinu, kur problēmu risina nekavējoties un kvalitatīvi. Tiešām paldies Normunda servisa meistariem un arī viņam pašam par atsaucību un darbu! Ir Jelgavā arī citi servisi, kur tā vien liekas, ka dara visu, lai neko nedarītu...

Atbildēt uz šo ziņu

CV 99 Grand AWD 3,8 Gāze+benzīns

runcis

6 ziņas

PM

Apbrīnoju Normundu jeb pareizāk cilvēka stulbuma neizmērojamos plašumus.Blondīnes atpūšas.

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER 96 TD

garfilds182

560 ziņas

PM

Un tu runci jūties baigi gudrs? :evil:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

runcis

6 ziņas

PM

Es jūtos,kā cietis materiālos zaudējumus.Ja godīgi,tad cemme ir sen pārgājusi,un drīzāk žēl vecā zēna,kurš apbrīnojamā neatlaidībā zāģē pats savu zaru.

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER 96 TD

goldie

81 ziņas

PM

Baigi interesanti, ka uzrodas jauni jūzeri, lai pakomentētu tikai Normunda tēmu! :twisted:

Jaunciems cietis Jelgavā!!! :idea: :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

AUDI A4 AVANT 1,9TDI - 5l/100km

normundskaktins

86 ziņas

PM

Pārsmieties var !
kaut vienreiz būtu atbraukuši pie manis ,un kaut skrūvīti nomanījuši ,bet nē labāk dodiet ""padirst".
Es paskatīšos ,kā kārtējā, kopējā izbraukumā šie drsēji pa krūmiem slaptīsies ,un līkumu metīs,bet tas jau tikai mūsu kompānijai ir uzjautrinoši.
Atceros pēdējā ceļojumā vieni "antiņi"" kaut ko vēlējās pateikt necenzētu ,bet laikus aprāvās teikumā vidū - ieraugot mani.Tādi smekli sanāca !
Katram servisam ir savi klienti,un es nepretendēju uz jūsu kandidetūrām,jo sevišķi tad ,ja gandrīz visu šo farsu rod nepilngadīgi jaunieši,kam nav ko darīt,un Kam nav pat vadītāju apliecības.Labāk jau uzticiet saviem vecākiem izlemt kur ,un kā labot automašīnu ,bet ja bija jautājums kur to jelgavā izdarīt tad atbildēsu,ka pie manis būs jāpagaida rindā ,bet bez rindas to var izdarīt ""AUTOFANĀ"".
Laimīgu ceļu !

Atbildēt uz šo ziņu

Ar cieņu Noriss.

goldie

81 ziņas

PM

Tad jau sanāk 80% šī foruma lasītāji un rakstītāji ir nepilngadīgi jaunieši,kam nav ko darīt,un Kam nav pat vadītāju apliecības :!: :!: :!:
Iespaidīgi!!! :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

AUDI A4 AVANT 1,9TDI - 5l/100km

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Serviss jelgavā...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online