|
garfilds182

560 ziņas
PM
|
2009-02-06 21:02:53
Es laikam būsu smagi kļūdijies rakstot ka man ir 2 ar kapeikām.
Ja pareizi esmu sapratis tehača protokolu,tad dīzeļmotora atgāžu dūmainība man ir rakstīta 0,19.
Vēl man ir tas čeks par atgāzu mērīšanu,kas tur īsti ir jāskatās.Jo tur ir interesanti burtu salikumi?
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006
Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited
|
|
munds

477 ziņas
PM
|
2009-02-06 22:02:26
:shock: :shock: :shock: Ar to var tikai apsveikt!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
ikaika

51 ziņas
PM
|
2009-02-07 13:02:13
Varbūt tomēr var ielikt TO BURTIŅU skaidrojumu :? !
Diemžēl izrakos pa internetu nekko īpašu (vismaz man saprotamu) neatradu :oops: ... Kādās robežās jābūt lai būstu viss OK, un kad jāsāk uztrukties...un par kuru mašīnas daļu...? (piedodiet - sieviete pie stures... :roll: , kas grib zināt arī vairāk, par stūres grozīšanu)
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
garfilds182

560 ziņas
PM
|
2009-02-07 13:02:26
Tad tas k ir īstais ko jāskatās?
Tad jau man ir super zemas atgāzes.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006
Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited
|
|
kasikss

61 ziņas
PM
|
2009-02-07 14:02:16
IKAIKA ,sieviete pie stūres,varbūt piepadot personīgu informāciju Ādažos? :roll: 8)
Atbildēt uz šo ziņu
CV95 3.3 benz/gaz-iešpric.
|
|
borisss

181 ziņas
PM
|
2009-02-07 15:02:04
Garfield, tev tikai līdz 2470 apgriezieniem gāzēja? kas tas par joku?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
kasikss

61 ziņas
PM
|
2009-02-07 15:02:17
Nu,ko izgāju apskati ar otro piegājienu...
Mēģinājums #1:
CO 0.18
HC(ppm)68
Lambda 1.00
Darba bremzes
1 ass 2.80 3.00
2 ass 2.90 2.80
Stāvbremzes
2.00 1.00
Defekti #1
kā vienmēr korozijas bojājumi & nenozīmīga eļļas noplūde
Defekti #2
Labais tuvās gaismas lukturis nav atbilstoši noregulēts.
Palielināta brīvkustība balsta šarnīrā.Kreisais apakšējais balsta šarnīrs
Neizgāju... Nu,labi...,reizēm jau jāpaķīlē ar tas autiņš...
Aizbraucu uz Ogres servi,nomainīju lodbalstu.
Cepuri nost Ogres servisa vīriem...Patīkami redzēt,kad meistaram ir visas vajadzīgās prispasobas konkrētam darbam,strādā mierīgi un apzinās ,ko dara.
Biju pārsteigts,ka servisa darbinieks dara ne tikai to,ko palūdz,bet ar interesi papēta arī autiņu vispām.(Konkrēti-ieminējos,ka autiņs reizēm vibrē liegi pālielinot ātrumu,sevišķi ar kruizkontroli-tas jau tika šeit forumā apskatīts vairākkārt-vaina kkur priekšējās ,iekšējās granātās vai atspedrē,kas piespiež pusasi)
Īsāk sakot, meistars izkustināja pusasis,iesmērēja ko vajag pabrīnījās,kur es izracis tik svaigu veco"kantaino",ka visas skrūves nāk normāli vaļā un pagaidām nevibrē...
Pārsteidza arī minimālā maksa par darbu+braukšana pēc vajadzīgās detaļas uz vietējo bodi+vienkārši laba attieksme... :!: Tātad mēģinājums #2
Oi,es tak vilku mājās no Ogres servi uz Jūrmalu tumsā...lietū...pa apvedceļu,pretim smagie viens pēc otra,pēkšņi bums...tāds truls troksnis,priekšā,kreisā pusē,tur,kur mainīja lodbalstu. Pirmā doma-bļin laikam kkas notrūka,vai izleca lodbalsts.Otrā zibenīgā doma,bļin,kāpēc tad es jau neesmu grāvī ar pillu muti ar zemi.Viss normā,tikai aizbraucot mājās ieraudzīju,ka dabūju kādu akmeni,vai koku no pretimbraucošā smagā tieši starp lukturiem.- Pagriezienlukturis sabiris sīki,sīki,fāra-ieplaisājusi-viena plaisa,salīmēju,bet apskati jau laikam neiziet.
Nācās atlikt mēģinājumu # 2 Ņopirku pagriezienlukturi,izīrēju fāru autoplacī(krīze ...valstī,ta i kantainā fāras -retums) vispām varētu būt labs biznesss autoplaču īpašniekiem...
Izgāju atkārtoto apskati 10 min laikā.OK
8)
Atbildēt uz šo ziņu
CV95 3.3 benz/gaz-iešpric.
|
|
IlmarsG!

1412 ziņas
PM
|
2009-02-07 15:02:20
ikaika"]Varbūt: "Tev jau benzīnnieks, mēra citus parametrus. Papēti
http://www.csdd.lv/documents/normativie ... _81_48.pdf (links jau bija pieminēts pašā pirmajā postā).
60lpp. 805.punkts. Garfielda izdrukā īsti nezinu par PL un NL, bet var noprast, ka tas ir laiks sekundēs.
TA - tukšgaitas apgriezieni.
MA - maksimālie apgriezieni (minūtē)
k- atgāzu absorbcijas koeficients, jeb dumainība (uz metru). Cik saprotu, mēra cik daudz gaismas laiž cauri, cik absorbē.
Cik var noprast, tad nedrīkst būt lielāks par 2,00. Kāpēc - nezinu, jo MK noteikumos ir 3,0 un 1,5 ražotiem no 2008g. 1. janvāra.
Atbildēt uz šo ziņu
|