Galvas blīve kaput » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Galvas blīve kaput

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11
Galvas blīve kaput ( 25971 )
foxx

589 ziņas

PM

Tāds remonts jau ar bišku maksā. Nedomāju ka ir vērts. Varētu detaļas kādam nopārdot veco motoru.

Atbildēt uz šo ziņu
foxx

589 ziņas

PM

dzinējs ir tāds pats, taču džeki teica no caravanauto ka bloku nevajag mainīt. Šie pat gribēja man piedāvāt 3.3 motoru. tie šiem pa pilno uz vietas

Atbildēt uz šo ziņu
foxx

589 ziņas

PM

Aizmirsu piebilst , ka jaunais motors iecelts taču šaize ar elektroniku - panelis raustās, tahometrsapgriezies uz otru pusi un daudz kas nestrādā :x .

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Varbūt nošokē arī pārējos ?!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

foxx

589 ziņas

PM

Autiņš gatavs. 8) Vpar to paneli vaina bija vados kaut kur bija pušu. Rīt izņemšu no servisa un jāizmēģina kā iet. Pagaidām jāatkopjas no šoka kad nosauca pa telefonu maksu par remontu

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Varbūt vari apraxtīt sīkāk, kur pirki motoru (cik noskrējis, un vai no rūcoša auto), un kur remontēji auto? Kā attieksme?

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

foxx

589 ziņas

PM

NU varbūt nav tik traki, taču smagi atdot veselu algu par remontu Bet pierēķinot ka mainīja motoram eļļu filtrus, kautkādu blivi, stūres pastiprinātājam eļļu, tosolu un svečvadus kā arī + darbs šito nomainīt un motora maiņa 540Ls + 340 pa motoru. Nu iznāca man pēdējais brauciens padārgs :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
foxx

589 ziņas

PM

Motoru ņēmu Auto Caravan. laikam zinat kur tas ir. Pārdaugavā akmeņu ielā. Par motoru runājot tirgotājs teica ka ja būtu atbraucis no rīta varējis pat parādīt kā rūc. Autiņš nebija sists, bet vests uz izjaukšanu. Motorīts pēc viņa stāstītā no 2002 gada un nobraukums 90k km. Pats neredzēju jo panelis jau bija nojaukts.Nu motoram tjipa garantiju mutisku arī deva un iezīmēja motora daļas lai es nenomainu kautko un nevedu atpakaļ.Bet čaļi atsaucīgi un detaļas pieejamas uz vietas dažādas.Cena man šķiet ar sakarīga 340Ls.
Autiņu remontēju tepat Ventspilī Opel centrā "Adam Auto". Nu par atsaucību grūti spriest, jo servisā vadošos amatos strādā 4 labi man pazīstami cilvēki un ausīs ziepes nepūta .

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

Forums » Tehniski jautājumi » Galvas blīve kaput
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online