Galvas blīve kaput » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Galvas blīve kaput

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11
Galvas blīve kaput ( 25975 )
foxx

589 ziņas

PM

Varētu jau arī pats mainīt, Taču nav neviens paziņa kas varētu nākt palīgā, pašam bišku bail . Tas proces izjaukt būtu ļoti darbietilpīgs laika ziņā?

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Tikpat labi arī plaisa var būt tosola kanālā, pirms slīpē galvu, vajag pārbaudīt vai nav plaisas! Un nopērc jaunas galvas skrūves ar pie reizes.

Atbildēt uz šo ziņu
foxx

589 ziņas

PM

2001 :arrow:

Atbildēt uz šo ziņu
foxx

589 ziņas

PM

tur jau tā lieta ka nav tā grāmata. jāmeklē pa to saitu kas te figurēja par manuāli

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Noteikti atkopē un izdrukā vajadzīgās nodaļas no servisa rokasgrāmatas. Ceru, ka Tev jau ir.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

foxx

589 ziņas

PM

Sarunāju čomu palīgos, nav jau mehāniķis taču savu auto izjaucis līdz skrūvītei un salicis. Sesdien svēdien kaste alus un jāsāk skrūvēt. Process jāsabildē lai shēmas arī nebūtu uz papīra jāzīmē.
daži jautājumi
1.par zobsiksnu - kā un kur jābūt metkām
2.kadaa kartibā javelk galva un cik stipri

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Nu sarežģīts dikti tur nekā nav,bet pačakarēties bišku vajadzēs.Cik ilgi tev remonts aizņems īsti nevaru pateikt.Tas atkarīgs no mašīnas.Man personīgi remonts aizņēma 4 dienas,jo nevarēju visu dienu riktīgi skrūvēt,jo tad tur vajag aizkriet,tad tur.pat galvenais iemesls kāpēc tik ilgi skrūvēju bija ziema ar saviem mīnusiem.Es personīgi domāju ka tev remonts aizņēms maximums 2 dienas,ja kārtīgi skrūvēsi!
Ā un vēl pamācība skrūvēt-zīmē uz lapām shēmas.Es piemēram sazīmēju vadus,kur katrs nāk,lai beigās nesajauktu.

LAI VEICAS AR REMONTU!!!!!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Kura gada modelis Tev bija -2001 vai 2001- ?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

Forums » Tehniski jautājumi » Galvas blīve kaput
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online