Diagnostika » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Diagnostika

Lapas: [1] 2
Diagnostika ( 3874 )
zimbrs

137 ziņas

PM

Droshvien 100 reizes pr to runaats, bet kautkaa parcik man pc gljuko vieglak bus uztaisit jaunu temu... tadtad kur es svam dzerim 1995.gada 2,5 TD varu uztaisit sakarigu diagnostiku? un cik tas ~ varetu maksaat? es laikam par vinju vairak rupejos nekaa par meiteni

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

jancuks

65 ziņas

PM

Ar auto vajag tā-"ljubi kak ženu, goņi kak tjošču"

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 2000

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Ja pats nejūti nekādu vainu, degvielas patēriņš rūpnīcas noteiktajos limitos, eļļu neēd, motors rūc vienmērīgi un CSDD apskate laiž cauri, nedomāju, vajadzētu vadāt pa apskatēm.
Ja nu vienīgi gribi taisīt doktora disertāciju par savu Džeri.
Pag te jau tikko Cesars diagnosticēja http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... 5591f5adea .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

zimbrs

137 ziņas

PM

hmmm doktora disertāciju dereetu bet nu gribas zinaat vai motora skanjas ir normalas... me pats no taa daudz nejeedz ja kads var paklausities tad nedzishu

Atbildēt uz šo ziņu

kasikss

61 ziņas

PM

Ja viss,kas paredzēts nomainīts un labi strādā-
NETRAUCĒ MAŠĪNAI STRĀDĀT!
Diagnostikā vienmēr kkādu uti atradīs...
Un sabojās Tev garastāvokli

Atbildēt uz šo ziņu

CV95 3.3 benz/gaz-iešpric.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Iespējams, aukstam tukšgaitā paklab hidrokompensatori. Vismaz manējam tā ir, ja uzdod kaut nedaudz gāzi, apklust. Neiešu jau tādēļ visu taisīt vaļā un mainīt.
Varbūt tos varētu pieklusīnāt uz vasaru lejot 15w-40 nevis 10w-40, ko lietoju līdz šim. Derētu paeksperimentēt, jo abas viskozitātes pieļauj auto servisa rokasgrāmata. Itālijā drukātajā lietotaja rokasgrāmatā pat pieminēts tikai 15w-40, tas būs labākais Itālijas klimatam, bet mūsu ziemās varētu būt par biezu.

Varbūt dodilusi aksesuāru siksna un šķīvīšu gultņi (bija tāda svilpjoša skaņa) - savējam pēc pirkšanas nomainīju.

Ziemā aukstam gaudoja stūres pastiprinātājs. Nomainīju tam eļļu uz Mopar PSF, nedaudz pieklusa, bet ne tik cik gribētos. Pavasaris šo problēmu atrisināja, bet, droši vien, līdz nākošajai ziemai (tad varbūt ieliešu Mopar ATF+4).

Paklausies citus apmēram to gadu dīzeļus, gan jau skaņa būs daudzmaz tā pati.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

zimbrs

137 ziņas

PM

vareet varu, bet cik tas maksaa un es diemzhel vel neesmu klubaa un kur atrodas kluba serviss? Cik atceros laikam Ogree, bet neko vairak nezinu..

p.s ja ir ispejams labprat iestatos klubaa jau sodien pie reizes

Atbildēt uz šo ziņu

zimbrs

137 ziņas

PM

hmmm mani vienkarshi nobiedeja viens cilveks no kura pirku voyager detalju caur ss.lv ... vinsh paklausijas un teica, ka kautkas man tur motoraa baisi klabot un lai ar steigu taisot, ka tas izmaksashot letak, nekaa motora mainja, ka vinjam motors tapat esot izbeidzies...

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Diagnostika
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online