Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Voyager manuālā kārba
| Chrysler Voyager manuālā kārba ( 5213 ) | |
|
IlmarsG!
|
2008-06-09 14:06:06 Forumā ir diezgan daudz sūdzību par grūtībām ielikt 2 ātrumā no augstāka pārnesuma (3,4,5) Kārbā eļļa 5w-30 Luxoil Lux http://www.luxoil.ru/PgProd.php?idCat=4 ar Xado piedevu manuālajām kārbām (apm. 500km) http://www.xado.lv/produkt/karba.htm . *Ja kāds pacietīgs, var piefiksēt arī ātrumu, pie kura var ielikt 1. CV 1998 2,5TD LE |
|
zubris
|
2013-04-05 13:49:46 man ari tas pasas problemas-- vai risinajums jau zinams? ja ir tad padalies.. |
|
JurisB
|
2013-04-05 13:57:05 Ar 3 gb 2.5 CRD braucis esmu, 2 gb ir problēma ielikt 3šajā. GVL '04, 2.5CRD |
|
difjuz
|
2013-04-14 09:50:58 "Forumā ir diezgan daudz sūdzību par grūtībām ielikt 2 ātrumā no augstāka pārnesuma (3,4,5)Vakar testēju,10-12km/h ar veco liekas varēju pat pie 30,mainīju kādus 3 gadus atpakaļ, jo nobira gultnis .Uzlika man tādu brīnumu un veco savāca pretī,nokaulēju cenu ,jo nebija laika un ļoti vajadzēja braukt,un tā arī braucu līdz šai dienai.Kārba slēdzas klusi un precīzi,tikai problēma 1,2 ātruma sinhronizatoros.Nupat forumā Traktorists rakstīja(runa gan bija par 2.4 kārbu bet cik saprotu, tad apmēram tas pats), ka maksājot ap 240lvl gabalā,bet domāju ka tas varētu būt ar visām saslēdzošajām muftām,pretējā gadījumā jauna kārba maksātu astronomiski.Problēmai vajadzētu būt tikai zobratu bremzējošajā gredzenā,jo pie nopietnākiem bojājumiem ātrumi slēgtos ar krakšķi un trokšņiem.Šajās kārbās sinhronizatori lielākoties sabojāti lietojot nepareizu eļļu ,nevis kā tas parasti notiek citiem auto,ilgstoši un agresīvi slēdzot no zemākiem pārnesumiem augstākos pie neatbilstoša braukšanas ātruma.Varbūt kādam tomēr ir risinājumi vai pieredze,padalieties lūdzu! |
|
IlmarsG!!
|
2013-04-14 10:32:36 Prieks, ka mana tēma atradusi sekotājus. Domāju, ka jauna kārba rūpnīcas iesaiņojumā arī maksā astronomisku summu, bet nav jau pēc tās vajadzības. Manam 1998.g. modelim trešā ātruma sinhronizators gan strādā perfekti. Var ielikt kaut pie 100km/h. |
|
difjuz
|
2013-04-14 10:48:28 "Prieks, ka mana tēma atradusi sekotājus.Risinājums ļoti efektīvs,bet pēc 3 gadu braukšanas nu jau starpgāzi lietoju visos auto Kaut kad vecākā forumā lasīju ka Tavam autiņam kādreiz esot noķīlējis hidrosūknis un mainīts gultnis.Vai vēl griežas līdz šodienai?Nomainīju kādas 3 siksnas ,ik pēs 1-2 tk. sāka čivināt,visu pārskatot aizdomas uz sūkni.Nedaudz sulo un samainot un papildinot eļļu tagad jaunā siksna turas.Skriemeļi jau ar padiluši.Forumā ir arī lasīti viedokļi ,ka viņus neviens neremontējot,un benzīnniekiem ir pieejami restaurēti.Rīgā ir tāds Hidro tech serviss ,kas specializējies tieši stūres iekārtu remontā,būs jāpainteresējas ,ko šie var.Auto Metro piedāvā 95lvl benzīna dzinējiem,droši vien restaurēts.
|
|
IlmarsG!!
|
2013-04-14 12:34:23 Ar stūres pastiprinātāju neko vairāk neesmu darījis - strādā |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Voyager manuālā kārba
Kaut kad vecākā forumā lasīju ka Tavam autiņam kādreiz esot noķīlējis hidrosūknis un mainīts gultnis.Vai vēl griežas līdz šodienai?Nomainīju kādas 3 siksnas ,ik pēs 1-2 tk. sāka čivināt,visu pārskatot aizdomas uz sūkni.Nedaudz sulo un samainot un papildinot eļļu tagad jaunā siksna turas.Skriemeļi jau ar padiluši.Forumā ir arī lasīti viedokļi ,ka viņus neviens neremontējot,un benzīnniekiem ir pieejami restaurēti.Rīgā ir tāds Hidro tech serviss ,kas specializējies tieši stūres iekārtu remontā,būs jāpainteresējas ,ko šie var.Auto Metro piedāvā 95lvl benzīna dzinējiem,droši vien restaurēts.