|
IlmarsG!

1412 ziņas
PM
|
2010-04-10 13:04:56
Interesanta statistika būtu, ja visi gāzes lietotāji ieliktu info par savām gāzes iekārtām kā Kurmis.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Kurbis

13 ziņas
PM
|
2010-04-10 16:04:10
Mams lops ar iešpricīti ņem visus 15L gāzi uz krūts, pie tam pilsēta/ lauki ir 25/75% liekas ka biski pa daudz, bet.... :idea:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
spole

9 ziņas
PM
|
2010-04-11 23:04:13
Man pirms 3 gadiem pie Heinriha likta šprice
Uzstādīta iekārta: SEQ-Tornado LK6
Gāzes reduktors: Zavolti
Gāzes sprauslas: Valtek
Gāzes balons: Atrama 53L
Multivārsts: Tomasetto
Gāzes patēriņš: pilsēta 50/lauki 50 ap 17 l uz 100 km (man smaga kāja)
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
karlinieks

83 ziņas
PM
|
2010-04-24 14:04:00
Man pirms kādiem 4-5 gadiem likta Saulgožu ielā pa 650;
Valtek Sprauslas (vecās);
Landi renzo reduktors;
52 l balons;
AC stag smadzenes;
pēc ~ 100 000t km, mainīts reduktors pie Heiriha; Iekārta kalpo labi vēl šodien.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
gcha

140 ziņas
PM
|
2010-04-26 17:04:30
spole"]Man: "man taspats, tikai patēriņš ap 13-14L. 70%trae, 30% Rīga.
1.5g atpakaļ pie Heinriha.
Atbildēt uz šo ziņu
Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.
|
|
Ottttto

132 ziņas
PM
|
2011-09-30 14:09:45
Diskusija ta veca, a padiskutēt jau tapēc var...
Šodien atdevu vienā iestādījumā savu bērīti gāzes uzstādīšanai. Par cik autiņam ir stow'n'go' (zapaska zem mašīnas pa vidu) un es negribēju sa%i$t salona funkcionalitāti, tad meklēju uzstādītāju ar labām atsauksmēm kas ir ar mieru to darīt. Heinrihs uzreiz pateica ka tur neliks, pārējie manis izvēlētie kantori neatteica. Papētīju i-netā un pie kolēģiem pieejamās atsauksmes un izvēlējos vienu kantori margrietas ielā. Solīja par 5 soteļiem uzstādīt iekārtu ar 4 paaudzes vadības bloku (stag 300 plus), valtek sprauslām, 42 litru balonu, tip lielāks tur nelien iekšā, jo izpūtējs tuvu (neizies TA) un klīrenss maziņš paliek : . Par cik auto tiek defaultā jūzots uz štrāses, tad rēķināju, ka vajadzētu ~350 km noripināt ar vienu uzpildi, kompis starp 100 un 110 braucot rāda vidējo patēriņu zem 9 litriem (kas priekš 3.8 man liekas ir zvērīgi labi), a "biežā" pildīšanās man pie kājas. Redzēs, kā šamie būs uztaisījuši balona stiprinājumu un pārējo izpildījumu ??? .
Vot procesā es iedāmājos par šitādiem jautājumiem - 1) cik ilgā laikā a/m jānomaina tehniskā pase? 2) ja TA inspektors sāks piepi$ties kaut kam, man taču visas pravas prasīt uzstādītājam labot norādīto? A par ko tad tiek izsniegts sertifikāts? 3) cik "gudri" būs braukt ar balonu bez pannas vai cita veida aizsarga? Autiņam zapaskas plastmasas apvalks jau nav kopš pirkšanas. Izlasīju jau te iepriekš rakstīto, bet īsta poņa neradās. 4) vai teh.pasē tiek mainīta a/m pilna masa?
Pirmdien autiņu dabūšu, kad būšu patestējis reālajā dzīvē, iedošu komentu ;) .
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
rizix

84 ziņas
PM
|
2011-09-30 16:09:13
par to pannu gan nezinu...manam arī balons pašā aizmugurē un bez kkādas pannas... nekādu problēmu nekad nav bijis...
Atbildēt uz šo ziņu
chrysler voyager 94.g. 2.5 benzīns gāze!!
|
|
Locis

556 ziņas
PM
|
2011-09-30 16:09:16
kad izsniedz sertifikātu, bija laikam 5 vai 10 dienas laika nomainīt teh.pasi..
tiem, kas uzstāda iekārtas, būtu gan jāzin, kur un ko var likt, lai nepiesiptos! savādāk, kas tad viņiem deva atļauju uzstādīt iekārtas??!!
par to aizsargu... nezinu.. man bija bez aizsarga..ja jau neprasa teh.apskatē to aizsargu - neliec, domāju, ka pārsist balonu ir stipri nereāli, jo balons tak sertificēts; ar noteiktu sieniņu biezumu, kur noteikt cik lielu spiedienu var turēt. (ja nu vienīgi velkās pa zemi - pārrīvēties var ) manam DC aizmugurē apakšā viņš pat apmalēm netraucēja atmuguriski parkojoties.
a/m masa netiek mainīta!
Atbildēt uz šo ziņu
bija Dodge Caravan 3,0l;98.
|