Diskusija par gāzes iekārtu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Diskusija par gāzes iekārtu

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Diskusija par gāzes iekārtu ( 61178 )
piceks

12 ziņas

PM

Pagājušajā nedēļā ieliku gāzi pie Heinriha. Varu rekomendēt - no rīta aizvedu, nākošās dienas rīta pusē varēju braukt pakaļ. 50L balonu ieliku 2. rindas sēdekļa "kabatā". Izmaksas 550 Ls

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.8l 05 + gāze

janni

716 ziņas

PM

Labas.. Lai nebūtu jātaisa jauna tēma, izdomāju atdzīvīnāt kādu vecāku tēmu..

Īsāk sakot, paskatoties kādās cenās ir benzīns un gāze iekš LV/LT/EE ir doma beidzot nogāzificēt autiņu.. ātrumā apzvanot dažus gāzes kantorus tika iegūta aptuvenā cena ar kādu jāreķinās man parakstā minētajam autiņam (sešcilindru gāzes inžektors ar ~50L balonu zapaskas vietā)..
uzstādīšanas laiks nav mainījies, bet cenas gan ir mazliet nokritušās (varbūt jāpagaida vēl kāds pusgads )..

www.heinrihs-gaze.lv :arrow: sākot no 480Ls (lai gan kluba mājaslapā ir minēta 10% atlaide, reāli tāda netiek dota, jo tad nebūšot uzņēmuma nekāda peļņa Smile, zato dod 20L gāzes balonā ar ko aizbraukt no servisa )

www.autogaz.lv :arrow: 500Ls (zvanot teica ka 550Ls, nākamajā dienā šie paši atzvanīja un piedāvāja pa 500Ls, pēc tam ka teicu ka heinrihs-gaze liek lētāk )

www.autogaze.lv :arrow: 550Ls

varbūt ir vēl kāds kantoris Rīgā, kur ir vērts pazvanīt un izspiest kādu cenu piedāvājumu?!

Atbildēt uz šo ziņu

---

GASHA

165 ziņas

PM

Heinrihs ir Ok . Ja ir kada problema ,viss tiek noversts un apskaidrots.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

ID

847 ziņas

PM

Tās cenas tā kā domātas laikam iešprices iekārtai? Interesanti cik izmaksātu samainīt veco iekārtu pret jauno? Būs laikam arī jāveic cenu aptauja, pēc tam ielikšu rezultātus, ja kādam vēl interesē.
Sanāk ka atkrīt balona iegāde, ievietošana bagažniekā, trubu vilkšana uz motortelpu un papīru kārtošanas priekš CSDD.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

AndrisZ

381 ziņas

PM

janni"]Labas..: "

No savas puses, varu ieteikt Henrihu, pats gan tur neliku, jo Henrihs kategoriski kategoriski atteicaas uzstaadiit balonu zapaskas vietaa(Stow n Go), taadeelj izveeleejos citu iestaadi. Bet citaadi, bez domaashanas izveeleetos tieshi sho kantori! Uz vienu apkopi biju pie Henriha un braukshu arii naakamaas!

Mans viedoklis - tie 50Ls, ko, iespeejams, izdosies ietaupiit, neatsveers labu meistaru un godpraatiigu attieksmi peecapkalposhanaa, jo taada buus vajadziiga!
Pats esmu amatnieks, un labi zinu, ka remonteejot sveshu darbu, taa attieksme tomeer ir biki, biki savaadaaka....nekaa pret savu darbu, kaut citreiz pat neapzinaati...

Kantorii kuraa es uzstaadiju, peec kaada laikaa palielinaajas degvielas pateerinjsh uz 20l/100km...tika nonjemti 25% itkaa Ok., paraadoties rudenim - biki saaka raustiities pie paarsleegshanaas - tika pacelta paarsleegshanaas temp., darbiibaa itkaa atkal ok., bet jau paliku domiigs....
Aizbraucot pie Henriha- izraadaas tik vien kaa sprauslaam manzhetes jaanomaina un divi, jau pilniigi atdauziijushies, noapaljojushies sprauslu shtoki, stienji(nezinu kaa pareizi).

Pastaaveeju klaat...parunaajos, paskatiijos kaa tas viss izskataas, sapratu kas tur iekshaa notiek, kaa tas straadaa...protams, ka Henriham taisniiba un tas ko man uzstaadiitaaji tipa "saremonteeja/piereguleeja" nu pilniigs blekjis!

Taads nu luuk storyjs...ar to kaarteejo reiz secinu, ka pie mums Latvijaa daudzi dara da jeb ko, bet nevienmeer to tieshaam maak un zin ko dara...
Un svariigaak par cenu, ir atrast tieshaam sava aroda meistaru!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Edmunds1

125 ziņas

PM

Foxx, nu uz jumta laikam nebūs prātīgi. Ja gribi 100L liec kā man. Kaut kur jau biju aprakstījis.
Man auto tāds pats kā tavs un rezerves riteņa vietā 62L + bagažniekā 40L. Liku pie Heinriha.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

foxx

589 ziņas

PM

Nu par to balonu uz jumta pats jau atzīstu ka nošāvu greizi 8)

Bet gāzi likt domāju īstais laiks

Pats vēl neesmu ielicis, nav sponsori :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

foxx"]Nu: "
ha ha ha, istais laiks.. istais laiks bija otraa diena peec auto iegaades, padomaa cik naudas esi izkaisijis vejaa pa to laiku ko brauc uz benziinu
es pie Henriha atdevu auto tajaa pashaa dienaa kad nopirku :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Forums » Tehniski jautājumi » Diskusija par gāzes iekārtu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online