Diskusija par gāzes iekārtu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Diskusija par gāzes iekārtu

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27
Diskusija par gāzes iekārtu ( 61170 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

te kkas nav tīrs cilvēk, nu pasaki, ko tad saliek par to naudu?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "te kkas nav tīrs cilvēk, nu pasaki, ko tad saliek par to naudu?"
gan jau ka zenitu ar valtekiek un Baltkrievija razotu reduktoru kurs skaitas Italu !

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

dimon

56 ziņas

PM

Konkurss uz labāko (piemerotāko) iekārtu turpinas )))))

Atbildēt uz šo ziņu

No pasaran!

Matiss

12 ziņas

PM

Ezis2: " man neintrese jo es sev pats varu gazes iekartu uzlikt uz auto un man vel sertifikatu uzrakstis kantoris kas ar to pamata nenodarbojas uzraksti kadu tev kompi uzlika un kadas sprauslas ? par to cenu , no ka tu baidies "

Ja tev neinterese ko tad baaz savu degunu sajaa tema? Kam intereses tas pazvaniis neviss te smidzinaas bezjega.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Matiss: "
Ja tev neinterese ko tad baaz savu degunu sajaa tema? Kam intereses tas pazvaniis neviss te smidzinaas bezjega.
"
Sis forums ir lai diskutetu un apmainitos ar pierdzi varu ieteikt ko zinu ar gazi braucu 11 gadus ar dzeri iet septitais gads ar citu auto kadreiz paviesojos vairakos citos kantoros , pieredze bediga. Un tiem kas nezin gazes iekartas neidalas firmas tas ir ka lego vari izveleteis vienu vai citu kompi ar vadiem tadu vai sitadu reduktoru un tadas vai sitadas sprauslas gazes vadibas proga teik ielikts keksitis kadas firmas sprauslas ir uztaditas un pats jau zin kas tas ir uztaisam atokalibraciju un braucam nepeiceisamibas gadijma var vel manuali likni pagrozit vis teik peisaivots un vajadzibas gadijuma varam atgreisteis pei ieprieksejajeim iestatijumiem, nav tur nekada kosmosa zinatne man ir personiski pazistams dzeks kas regule sporta masinam vadibas blokus uz stenda un ari uz ielas, ralijs soseja,kros un vins gazes iekartas pa leilam visu ir izkodis laigan pats nenodarbojas ar to uzstadisanu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ID

847 ziņas

PM

Matiss: "Ja tev interese tad pazvani un apvaicajies nevis te smidzini hernu kautkadu!"

Nu tu jau pats esi divus postus piesmidzinājis, bet nevari pateikt ko tev tur salika. Nu ja nezini, tad tā arī pasaki.
Prasu tīri salīdzināšanai, kad kādu brīdi atpakaļ izveicu aptauju par sastāvdaļu kvalitāti, tad saskāros ar to ka pārsvarā neviens nezin ko viņiem uzstāda. 99% atbilžu ir apmēram tādas - kantoris A uzstāda pa 500ls, kantoris B pa 600ls, tātad kantoris A liek labāku iekārtu jo tā ir lētāka, bet kantoris B ir maitas laupītāji

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

11. lapā pateicoties Kurmja paraugam, aicināju ielikt precīzus datus. Kaut kāds rezultāts aicinājumam bija, bet ne pārāk.

Atbildēt uz šo ziņu
urbis

10 ziņas

PM

Sveiki. Beidzot esmu nobriedis "sagāzēt" auto.
Pagaidām ir divi piedāvājumi.
Ieteikumi, komentāri!?!
Kādu atšķirību kā lietotājs varētu just?
Daudziem gāzes uzpildes "puļķi" redz bamperā. Cik praktisks un ērts risinājums ir uzpilde blakus benzīna uzpildei?

Varianti
1.
Dators - LPG TECH 316
Sprauslas - Dragon
Reduktors - Shark 1500
Multivārsts - Tomasetto AT02

2.
Dators - LPG TECH 316
Sprauslas - Hana
Reduktors - Tomasetto-Artic
Multivārsts - Tomasetto AT02

Atbildēt uz šo ziņu

CGV '98, 3.3l

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27

Forums » Tehniski jautājumi » Diskusija par gāzes iekārtu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online