|
GRIMBURGERS

248 ziņas
PM
|
2011-10-17 13:10:15
Ne gluži. Es arī 2 nedēļas pēc auto iegādes izmetu ārā vidējo beņķi un noliku aizmugurējo 3 vietīgo vidējā beņķa tālajā pozīcijā. 5vietīgs auto ar MILZĪGU bagāžnieku. Ērti un praktiski.
Atbildēt uz šo ziņu
DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2011-10-17 15:10:18
GRIMBURGERS: " Ne gluži. Es arī 2 nedēļas pēc auto iegādes izmetu ārā vidējo beņķi un noliku aizmugurējo 3 vietīgo vidējā beņķa tālajā pozīcijā. 5vietīgs auto ar MILZĪGU bagāžnieku. Ērti un praktiski. " tas 3 vietigais ir izcili neerts sedeshanai
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
grandcaravan

25 ziņas
PM
|
2011-10-19 16:10:23
Pēc ilgāka laika atkal esmu vojādžerojies. Uzreiz tika uzlikta gāze. Pēc vecā parauga gāzes iekārtas sajūtas kā diena pret nakti, pats pārslēdzās vispār nejūtami var kaut dodot virsu pārslēgt no gāzes uz benzīnu un atpakaļ pat sajust nevar. Hlopoki arī nav bijuši un gāzinieki solīja, ka nebūšot. Jauda arī tāda pati liekas. Lika gazes-serviss.lv izmaksāja 460 lašus, atmaksāties vajadzētu ļoti drīz ) 2002 Caravan 3,3 gāzes iekārta Stag. Vēl jau jāpabraukā nav ko sapriecāties ir sliktas atmiņas no iepriekšējā, bet pagaidām viss izskatās lieliski. Tagad nobraukti pirmie 600, taisnie gabali pārsvarā tēriņš gāzei ap 12 litri, protams nedaudz jāpieskaita benža kamēr uzsilst, to nav sanācis vēl liet.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Edmunds1

125 ziņas
PM
|
2011-10-23 13:10:25
PASSATizhi: "
GRIMBURGERS: " Ne gluži. Es arī 2 nedēļas pēc auto iegādes izmetu ārā vidējo beņķi un noliku aizmugurējo 3 vietīgo vidējā beņķa tālajā pozīcijā. 5vietīgs auto ar MILZĪGU bagāžnieku. Ērti un praktiski. " tas 3 vietigais ir izcili neerts sedeshanai " Iespējams, nezinu - nekad neesmu sēdējis.  Bet gāzes iekārta: ērti - nobraukums 600 - 700 km.
Atbildēt uz šo ziņu
Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.
|
|
Ottttto

132 ziņas
PM
|
2011-10-23 22:10:27
So, kāds laiciņš pagājis, ziņoju - esmu baigi ieberzies ar gāzenieku kantori. > Tobiš 3x braucu un atstāju autiņu, pēdējo reizi ar reāliem draudiem, bet nu ko nu vairs par to... Panācu to, ka džeki paveic savu darbiņu kārtīgi un līdz galam, piemēram, piestiprina vadības bloku citur nevis tur kur tieši tek virsū ūdens no vējstikla + vēl vesela nīd tu dū liste. A par to pārslēgšanos uz benzīnu vispār bija kriminal inform - džeki bija uzlikuši balonu par 180* otrādi, līdz ar to vārsts pēc 1/3 balona izlietošanas sāka strādāt nepareizi un nedeva vajadzīgo štīmi ārā, kā arī bija problēmas ar uzpildi. :o
Nu tagad visi darbi ir sadarīti pievelkot aiz matiem un ir ok, smakas nav, pēc iesilšanas uz beņu iet zvērā arī uz gāzi, pārslēgšanās uz bendžu nenotiek, 42niekā balonā iet solītie 80% (~35 litras), par patēriņu mācēšu pateikt vēlāk, izbraucot vairākus balonus dažādos režīmos. Borta kompis vidējo sācis rādīt ~ 14, tad jau manīs.
Kas man nepatīk joprojām, ir balona zemais novietojums. Pirms tam nesapratu, par kādiem reduktora aizsargiem Andris runā, bet tagad, kad balons ir apgriezts pareizi, viss ir skaidrs, būs jāķīmiķo aizsargs. Problēmas cēlonis ir tas, ka manam bērītim zapaska orģināli nāk kā šaurais cīsiņš (ja nemaldos 135 vai 145), a balons ir 200 augsts (600 diametrs), pie tam cīsiņam paredzētajās gropītēs resnais balons dabīgi ka neielien. Palūrēju katalogos, ir pieejami arī šaurāki un lielāki gan rādiusā, gan tilpumā (180/680/53). Ir viela pārdomām. :- Tas viens. Otrs - Nodzēšot pēc ~30km P0441 joprojām uzpeld.
Esmu runājis.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2011-10-23 22:10:49
taa ir kad neklausa padomus, un brauc pie lohiem. reali var likt tikai pie Heinriha. no visiem citiem ir regularas sliktas atsauksmes
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
janni

716 ziņas
PM
|
2011-10-23 23:10:57
kasjaki gadās visiem.. problēmas sākas tad, ja grib ātri un lēti.. ;) un būtu vien noziedojis vienu vidējā krēslu kabatu priekš balona, i klīrens nebūtu mainījies i balons būtu lielaks.. cik tad bieži laid abus vidējos beņķus grīdā.. galugalā var vienu beņķi izskrūvet ārā (2 skrūves ja nemaldos) pie vajadzības un nomest blakus kravai.. :
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Ottttto

132 ziņas
PM
|
2011-10-24 11:10:15
PASSATizhi: " taa ir kad neklausa padomus, un brauc pie lohiem. reali var likt tikai pie Heinriha. no visiem citiem ir regularas sliktas atsauksmes " Daļēji varu piekrist. Izvēli par sliktu H lielā mērā noteica H atteikšanās likt pūsli zem grīdas, cipars x1.5 un rinda 2 mēneši.
Atbildēt uz šo ziņu
|