Lampas/Spuldzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lampas/Spuldzes

Lapas: [1] 2
Lampas/Spuldzes ( 4537 )
zimbrs

137 ziņas

PM

Sveiki... nezinu vai man vienigajam ir tada problema, jeb daudziem... Lieta tada, ka man braucot ar mashinu diennakts tumshajaa laikaa iededzot tuvas gaismas lukturus slikti rada gaismu... (uz shosejas arpus rigas ir vispar murgs) ar talajam braucot ir takaa ar tuvajaam.... itkaa iekshaa lampaas tur tas spidigais parklajums ir normals... spuldzes iegadaajos krutakaas kadas bija tanii veikalaa izmainjas bija, bet nu - nepietiekamas... ir kadas idejas?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

g3v

29 ziņas

PM

man reiz arii taa bija,atrisinaajums izraadijaas varen muljkjiigs- vajadzeeja noreguleet gaismas no salona ar augstuma reguleetaaju.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2000 TD SE

zimbrs

137 ziņas

PM

hmm man vinjas itkaa reguleja pirms apskates... :/

Atbildēt uz šo ziņu

munds

477 ziņas

PM

Es arī pirmo reizi tumsā biju pārsteigts par gaismām, bet neko darīt, tādi tie lukturi ir, saliku 4 gab papildus, un ir ok, arī apskati izgāju ar visiem lukturiem.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Kvatra

746 ziņas

PM

Neko tur nevar uzlabot, galvenais pareizi noregulēt un ielikt normālas spuldzes, tad ir daudz maz ok RING spuldzes labi rāda

Atbildēt uz šo ziņu
zimbrs

137 ziņas

PM

bet driiskt naktii braukt ar papildus lukturiem? es tur neapzhilbinashu visus?

Atbildēt uz šo ziņu

tovn@cantri

38 ziņas

PM

Sveiki...Man ir neliela problema ar lukturiem T&C visu laiku periodiski sasvidušas kas varbut par vainu :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
tovn@cantri

38 ziņas

PM

Sveiki...Man ir neliela problema ar lukturiem T&C visu laiku periodiski sasvidušas kas varbut par vainu :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Lampas/Spuldzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online