Liepājā: amerikāņu auto autoservisi / auto gāze serviss?! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Liepājā: amerikāņu auto autoservisi / auto gāze serviss?!

Lapas: [1] 2
Liepājā: amerikāņu auto autoservisi / auto gāze serviss?! ( 5947 )
ANTishoX

143 ziņas

PM

Vai Liepājā ir kāds auto serviss, kur nebūtu jābaidās vest savu amerikāņu auto?
Vai Liepāja ir automātisko/manuālo kārbu serviss?
Vai Liepājā ir auto gāzes serviss?! Ja ir, kur?

Paaaldies!

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

ANTishoX

143 ziņas

PM

Deniss"]Sveiks!: "
Tur jau tas priķis, ka Liepājā jēdzīgu servisu nav, ja ir, tad maz un tos pašus nezinu, kur īsti.

Stāsts par Liepājas servis(u/iem):
Iepriekš man bija Mazda Xedos 6, bija troksnis priekšas (blakussēdētāja) pusē kkur ritenim vai kam tur. Aizvedu uz Ganību ielas servisu (gandrīz pie 6. skolas), džeki izlēma, ka pusass vainīga, nopirku šrotos pa 120 LVL lietotu (jauna maksā 500LVL). Nepagāja diena, troksnis atkal bija, pēc 2 ned. sāka vēl stūre vibrēt, kad slodze uz labo riteni priekšā vairāk bij tikusi.
Zabesīja, parēķināju, izdomāju pārdot, a to bišk pa sātīgu vest pa servisiem un pirkt xedosam detaļas. Pēctam izrādijās, (džeks kam pārdevu, bij iebraucis ciemos) bija jāiztaisno kaut kāds tur stienītis pie riteņa un jānomaina parasatais riteņa gultnis. Viss! Bet man tgad mājās mētājas Mazda Xedos 6 jauns pr. labās pusass pakargultnis (8LVL) un lietota pr. labā pussass(120LVL+20LVL bij par maiņu+vēl eļļa).
Piekāst tos servisus.

Atbildēt uz šo ziņu

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Man arī ir ļoti rūgta pieredze ar Liepājas servisiem. Tāpēc, ja ir iespēja un laiks, izmantoju izdevību tikt uz Rīgu. Samaksā vairāk, bet dabū to, ko gribēji.
Vai pats esi Liepājnieks? ;) Vai esi Klubā?

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveiks! Redzu, ka ir vēl viens cilvēks, kuram interesē ši problēma. Divaini, ka Latvijā ka arī Liepājā ir tik daudz Amerikāņu auto, bet servisi no tiem baidās. Mistika! Meklēsim izeju! Žēl, ka Ogres Voyagerclub serviss ir tik tālu. Tur riešām visu var izdarīt un kvalitātīvi.

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

ANTishoX

143 ziņas

PM

Deniss"]Man: "
Sveiks!
Dzīvoju Liepājā, klubā gan neesmu iestājies, vēl nejūtu pēc tā vajadzību. Kad būs nepieciešam tehniskā palīdzība, tad arī iestāšos.

Atbildēt uz šo ziņu

onic

105 ziņas

PM

liepaja ezerkrasta aiz csdd bijusha ir gazes uzpildes stacija tur ari ir gazes serviss.

Atbildēt uz šo ziņu
ANTishoX

143 ziņas

PM

onic"]liepaja: "
Paldies!
Aizbraukšu paskatīties kādu dien.

Atbildēt uz šo ziņu

ANTishoX

143 ziņas

PM

Kur?: Liepājā, Pulvera ielā 10
Nos.: serviss FEBI (ir arī sabiedrotais Šķedes ielā, pretīm Betai)
Kāpēc?: Vajadzēja nomainīt lambda zondi.
Darbība/Rezultāts?: Tur ir cilvēks, kas darbojas ar auto elektroniku, vārdā Raimonds. Pieslēdza manu Dodge Caravan 3.3 (+gāze) pie Bosch verķa, atrada vainīgo lambda zondi (ir divas). Nomainīja (man bija jau nopirkta kkāda universālā) vienu kkur zem motora, nodzēsa kļūdas kompim, lai nerāda "Service Engine Soon".
Samaksāju par to 20,- LVL.
Teica arī, ka jāmaina arī otra, citādi jēgas nekādas kļūdas dzēst.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Liepājā: amerikāņu auto autoservisi / auto gāze serviss?!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online