Tiem, kam ir gāze ... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tiem, kam ir gāze ...

Lapas: [1] 2 3 4
Tiem, kam ir gāze ... ( 7880 )
Dundurs

192 ziņas

PM

Zem sēdekļa var ievietot mazā izmēra rezerves riteni. Tāds viennozīmīgi nav pieejams AWD versijai un nekadā gadījumā tādu nevajag iegādāties. Citos gadījumos var apsvērt domu par lielā riteņa nomaiņu ar mazo.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

TDI

215 ziņas

PM

aaga , 1bilde-1h uz inboxu velkaas laikam esmu par stulbu tam advanceetajam pljurtaalam , a fotki eLVee ir veel trakaaks sunja murgs :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

TDI

215 ziņas

PM

zlinkums biudeeet , bet zapaska ir ielikta elegantaa BRC somaa/cheholaa(bonus pie gaazes likshanas) un ar bagaazjas nostiprinaashanas shtrumbanteem(pirku Autofavoriitaa , bet ir maniitas viskautkur) ir vertikaali piejuugta pie pakaljeejaa benkja . man ir pilot salons 6 atsevishkji kozjas kjeblji , CV bez granda :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Anonymous user

3652 ziņas

PM

OFFT!
es izveelos www.myfoto.lv un iesaku citiem.
pat no mDSL labs augshuplaades aatrums un labs serviss.
pasuutiitaas bildes no myfoto lapas bija gatavas jau tanii pashaa vakaraa un labaa kvalitaatee.
TAA NAV REKLAAMA!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

paarvari zlinkumu un uztaisi biedriem bildes ko paskatiit!

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Es novietoju to vertikāli,bagažniekā pie labā sāna, iznāk iespiesta starp beņķa atzveltni un bagažnieka vāku .

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Misters

23 ziņas

PM

Voyageristiem, kam ir gāzes iekārta, vai ir iespējams izstāstīt, ku esat ielikuši rezerves riteni.
Esmu dzirdējis, ka var zem pēdējās krēslu rindas, bet tur nelien (man - 97.gada). Ja ir iespējams, varētu ievietot fotogrāfijas :oops:

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 3.3 (97.g.)

Anonymous user

3652 ziņas

PM

man rezritenis ir taa tievaa desa. es vinju iebaazu celofaana maisaa un turu bagazhniekaa aiz pakaljeejaa benkja.maneejais zem benkja nelien ...
bet vietas pietiek!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Tiem, kam ir gāze ...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online