Automāta eļļa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automāta eļļa

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
Automāta eļļa ( 15197 )
Locis

556 ziņas

PM

Tak uzprasi pareizo un nopērc TC Motorā! Neko dārgāk nav, un vismaz ORIGINAL ;)

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

kreisaakaaja

36 ziņas

PM

kaa lai pasaka kas par eļļu lieta automātā ?

Atbildēt uz šo ziņu

T&C LXi ,1996 g. 3.8 bendzins

ID

847 ziņas

PM

Pa lielam nekā.
Mans uzskats ir tāds ka jālej tas ko kraislers ir izrakstijis, nav jau tā eļļa tik bieži jāmaina lai sāktu kaut ko tur taupīt, vismaz sirds mierīga.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

andreits

102 ziņas

PM

PASSATizhi: "
andreits: "
nevajadzētu aizmirst, ka chryslers aizliedz liet ATF+4 kārbās, kas vecākas par 2000. gadu! Tur der tikai ATF+3! Šai specifikācijai atbilst cenuklubā tirgotais valvoline maxlife pa 6,50 litrā ;)
"
kAdi murgi...
"

nav vis murgi, šito bija prasījis vāciešu voyageristu klubs pa taisno rūpnīcai, un viņi bija saņēmuši rakstisku atbildi ;) Ja kāds šeit lasa vāciski, chryslera atbilde zemāk:

"Erlauben Sie uns abschließend folgende Erläuterung zum Thema Getriebeöl.

Wir Erlauben uns noch folgenden Hinweis, das folgende Fahrzeuge dürfen nicht mit ATF+4 Getriebeöl befüllt werden dürfen - Chrysler Voyager ( AS / ES / NS /GS ) des Modelljahres 1999 und früher mit 41TE/AE Getriebe - Chrysler Crossfire ( ZH ) - NAG1- Getriebe - Chrysler 300C ( LX ) mit W5J400- oder NAG1-Getriebe - Jeep Grand Cherokee ( WG / WH ) mit W5J400- oder NAG1-Getriebe - Jeep ( XJ / ZJ / ZG ) mit dem AW4-Getriebe"

Tātad voyāgerim ar 41TE/AE kārbu zemāk par 99. gadu ATF+4 liet nedrīkst. Saite http://www.mcmamo.de/chrysler/reparatur/automatikoel/index.htm

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kam interesē kkāda foruma saturs? man vairak interesē TC motors informācija. apaļajam ir jālei 4+ un punkts.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ID

847 ziņas

PM

Forumā ir biedrs no TC motors, niks - 9977. Viņam var uzprasīt TC motora viedokli šajā jautājumā.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Ottttto

132 ziņas

PM

PASSATizhi: "
nevajadzētu aizmirst, ka chryslers aizliedz liet ATF+4 kārbās, kas vecākas par 2000. gadu! Tur der tikai ATF+3! Šai specifikācijai atbilst cenuklubā tirgotais valvoline maxlife pa 6,50 litrā ;)
"
kAdi murgi...
"

nav vis murgi, šito bija prasījis vāciešu voyageristu klubs pa taisno rūpnīcai, un viņi bija saņēmuši rakstisku atbildi ;) Ja kāds šeit lasa vāciski, chryslera atbilde zemāk:

"Erlauben Sie uns abschließend folgende Erläuterung zum Thema Getriebeöl.

Wir Erlauben uns noch folgenden Hinweis, das folgende Fahrzeuge dürfen nicht mit ATF+4 Getriebeöl befüllt werden dürfen - Chrysler Voyager ( AS / ES / NS /GS ) des Modelljahres 1999 und früher mit 41TE/AE Getriebe - Chrysler Crossfire ( ZH ) - NAG1- Getriebe - Chrysler 300C ( LX ) mit W5J400- oder NAG1-Getriebe - Jeep Grand Cherokee ( WG / WH ) mit W5J400- oder NAG1-Getriebe - Jeep ( XJ / ZJ / ZG ) mit dem AW4-Getriebe"

Tātad voyāgerim ar 41TE/AE kārbu zemāk par 99. gadu ATF+4 liet nedrīkst. Saite http://www.mcmamo.de/chrysler/reparatur/automatikoel/index.htm
"

Ja kāds lasa vāciski, tad sapratīs, ka nosauktajām 1999.gada un VECĀKĀM modifikācijām nav lietojams ATF+4.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

andreits

102 ziņas

PM

otto, a ko tad es gribēju pateikt

Interesanti gan būtu redzēt, ko atbildēs TC - t.i. vai Vācijas un LV dīleru viedokļi atšķirsies Ņemot vērā, ka ATF +3 pie viņiem nav dabūjams, man šķiet, ka zinu, ko viņi pateiks Es laikam tomēr uzticēšos vāciešiem

P.S. man ir arī otrs, pajaunāks usa autiņš ar vw dīzeli iekšā. Vw PD dīzelim gan vajag īpašas specifikācijas motoreļļu, bet TC pie apkopes man pateica, ka viņi lejot savādāku. Aizbraucu uz veikalu un atvedu viņiem pareizo eļļu

t.i. TC viedoklis imho nav autoritāte

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Tehniski jautājumi » Automāta eļļa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online