Automāta eļļa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automāta eļļa

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7
Automāta eļļa ( 15197 )
Locis

556 ziņas

PM

Bet pašam arī labāk tomēr IR ZINĀT, ko tavā autiņā ielej...un vai tas der. Un vai tu vispār to vēlies!
Ja vēlos "tādu un tādu" eļļu, un nevar piedāvāt - tad mainīt servisu vai nē, paliek klienta ziņā!!!!
Jo, tepat, forumā jau bija raxtīc, kā kkāds "meistars" Td Voyagerīša kārbā ielēja transmisijas eļļu!! http://lost-forum.com/design/addonsmiles/rant.gif

P.S. tas nav par Normundu

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

munds

477 ziņas

PM

Locis"]
Jo,:
"
Nu, atzīšos, es jau 2 gadus braucu ar transmisijas eļļu kārbā, tā gan ir xado sintētika, un motora eļļu tur liet atpakaļ nenāk ne prātā, nav problēmu ne siltā laikā, ne lielā salā. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

normundskaktins

86 ziņas

PM

Kārtējo rezi nonāku pie secinājuma ,ka sisties ar galvu pret sienu nav jēgas,un runāt ar cilvēku kam nav ne mazākās sajēgas ""EĻOŠANĀ"" ir bezjēdzīgi .Tas ir tas pats kas rīvēties gar sievietes kāju . Atvainojos par izticienu -dirsā darbs un materiāls.
Lai jau kaut iečurā tajā kārbā ja vēlas...
Un vēl lai ielej dīzeleni .
Lai lasa daudz interneta jaunumus ,un lai izlasa arī ""ZELTA ZIRGU "".
Kā tur lācis locis lai pabubina pats ar sevi.
Man te apnika pierādīt ,ka melns ir melns un balts ir balts.
Visu gaišu
Tālrunis 29698238.

Atbildēt uz šo ziņu

Ar cieņu Noriss.

munds

477 ziņas

PM

Katram cilvēkam ir tiesības uz savu viedokli, un patiesi profesionāļi savā jomā tik bieži nemaz nav sastopami, tāpēc arī parasts auto īpašnieks ir spiests sekot līdzi tam, ko dara ar viņa auto un ievākt info, nevis akli uzticēties tikai vienam vienīgajam un neapstrīdami pareizajam viedoklim.Un savā kārbā es varu arī liet, ko tikai vēlos, jo es to daru SEV, bet ja to darbu dara citam, tad gan ir cita lieta.Veiksmi darbā! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

cesars

141 ziņas

PM

no vienas puses jau Normundam taisnība, bet atgriezīsimies topika sākumā kur viņš apraksta automāta apkopi pie eļlas maiņas, viņš jau ir profiņš, es gan esmu lohs šajos jautājumos, bet nu perfekti zinu to, ka ne kārba ne motors nav jājauc ārā lai nomainītu eļļu, bet ticēsim atkal profiņiem: noņemam kārbu ~150Ls +atjaunojam hidromufi 120Ls + nopērkam eļļu 10Ls x 4L = 40Ls plus filtrs nezinu cik tas maksā, bet skaitīsim 15 Ls, tātad kopā man sanāk 325 Ls un tā reizi 30k, kārba pie nosacīti normāla braukšanas stila, tikai ar eļļas maiņu iet kā minimums 200k, par to laiku darot visu pareizi es atjaunoju kārbu sešas reizes, tātad 325 x 6 = 1950 Ls , tātad sanāk pilnīgi jauna kārba un vēl bišku paliek pāri, vot trāpās man servisā tāds gudrītis, sastāsta pilnas smadzenes un tik nokāš piķi (tas nav personīgi Normundam). un vēl, sen jau nav tie laiki ka ar vienu žiguli vai moskviču mūsu tēvi brauca 20 gadus, a autoveikalā neko nevarēja dabūt. Tā kā domājam paši, jo pašiem vien jāmaksā un arī diemžēl par meistaru kļūdām.

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

Locis

556 ziņas

PM

Ja tas Normunds ir TĀDS SPECSS eļļošanā, a mēs pārējie tikai uzrakstus mākam uz pudeles izlasīt, tad kāda mārrutka pēc viņš piedāvā kkādu Dextron eļļu par Ls 10 litrā, ja ražotājs piedāvā ATF pa ~ 4Ls :?: :?: :?:
Saprastu, ja būtu lētāka..... http://lost-forum.com/images/smilies/ponder.gif

Bet lai jau...
Neesmu es padziļinātos eļļu kursus izgājis, bet nauda arī man nav kā dubļi pagalmā!!
Visi vairāk vai mazāk rēķina līdzi, un nevēlās lieki pārmaksāt. (neiet runa par santīmu pi$#nu) http://lost-forum.com/images/smilies/9.%20blush.gif

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Normund, ieliec kādus ATF Tu piedāvā. Ja esi labs speciālists šājā jautājumā, uztaisi kārtīgu, izglītojošu rakstiņu. Un atceries - tikai asās diskusijās dzimst patiesība.
Uz Taviem augstāk uzdotajiem jautājumiem atbildēšu nedaudz vēlāk.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

jancuks

65 ziņas

PM

Tā protams ir auto īpašnieka izvēle ko liet kārbā (es domāju no ražotāja un cenas viedokļa), katrā servisā meistari strādā pārsvarā ar vienu eļlu ražotāja produkciju, katram ražotājam ir katalogi, kuros ir norādīts (vairāk vai mazāk) kāda eļla (no ražotāja klāsta) ir lejama attiecīgas markas auto kārbā. Ja drīkstētu liet tikai auto ražotāja noteikto eļlu un katru reizi būtu jāveic normunda aprakstītās manipulācijas, tad domāju, ka voyageru varētu uzskatīt par problemātisku un ekspluatācijā dārgu auto :roll:, kaut arī tas tā nav...

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 2000

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Automāta eļļa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online