hi » Tehniski jautājumi
Lapas: [1]
hi ( 2911 )
zimbrs

137 ziņas

PM

labdien man te ir sasapejusies viena kaitinosha problema, tikai nezinu kas ir pie taa vainigs... droshvien te buus gruti to izstastit, bet nu centishos... Lieta tada, ka kad megjinu braukt atpakaljgaitaa man riktigi raustas mashina un tada sajuta, ka motors izkritiis kad dodu vairak gaazi virsuu, tad var uztrapiit, ka neraustaas... esmu prasijis daudziem pazinjaam - katrs kautko citu saka viens saka, ka tur ar sajugu kautkas.. citi, ka karbai zobrats utt... mosh kadam ir gadijusies tada pati problema un zin kas par vainu? jeb vienkarshi var dot padomu...

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

gintss

22 ziņas

PM

Sailentbloks ?

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 92 3.3
Cherokee 88 4.0
Explorer92 4.0
New Yorker95 3.5

munds

477 ziņas

PM

Motora atbalsti, apakšā vēl ir atsaite ar 2 buksēm, varbūt tās beigtas. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Manējam apmēram tāda pati drebēšana, gluži tā ka motors kristu ārā gan nav licies. Visizteiktāk drebēšana braucot atpakaļgaitā no rītiem, pēc nakts stāvēšanas. Dienā vai nu nav, vai nav tik izteikta. Jau gadu to pieciešu. Kā jau te pieminēju, tehniskajā apskatē atrada izdilušas stabilizatora bukses, bet to nomaiņa nelīdzēja.
Kādu laiku aizdomas krita uz rokasbremzi, bet tās nelietošana neko nemainīja.
Pagājušajā vasarā vēl viens ar apaļo dīzeļvoigeri sūdzējās par tādu pašu problēmu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

hecs

17 ziņas

PM

Man tā pati problēma, es gan domaju, ka padilušas ir atsperes sajūga diskā, uz priekšu to nejūt, bet kad atpakaļ, tad viņas gļuko, subjektīvs viedoklis

Atbildēt uz šo ziņu

izbijis voyagerists, tagad VW Sharan.

zimbrs

137 ziņas

PM

uiii tas nozimee, ka karba atkal janjem nost? tas tik bija chakars...

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » hi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online