Forums » Tehniski jautājumi » Kas sai masinai ir labs
| Kas sai masinai ir labs ( 3768 ) | |
|
lustigais
|
2005-01-03 15:01:52 Metajos starp caravelli un so masinu, bet palasot atsauksmes, man skiet, ka si masina vispar nav braucama un ta ir tikai jaremonte. Lustigais |
|
Jurčiks
|
2005-01-03 19:01:21 Redz, ar karavelli braukt ir kā ar lielu GOLFu, bet ar VOYAGERi braucot sirds priecājās - ērts, funkcionāls,patīkami vadāms,ar normālu aprīkojumu! GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
austris
|
2005-01-03 19:01:47 Gribētos izteikt savu viedokli šai jautājumā. Tautas auto nav no izturīgākajām mašīnītēm un detaļas nav tās lētākās,tas arī nav minivens, bet buss un komforta līmens daudz zemāks.Palūkojaties caur vējstiklu, līdz nāvei mazāk par pusmetru, toties voyageram ir dzelži kas Jūs sargā :!: Pērkot voyager jāzin ko vēlaties jo izvēles iespējas ir plašas.Man bij pieņemams tikai Grands un dīzelis.Ļoti no svara ir auto stāvoklis jo reanimēt lētāk pirktu sanāk dārgi un bezjēdzīgi :cry: (no paša rūgtās pieredzes) Ar cieņu Austris. :wink: Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
|
lustigais
|
2005-01-04 11:01:18 Sveiks Austri! Es panemu Grand Crysler, bet tiko atdzitu, kam nav pilnais komplekts ar ekstram, man nav divi airbagi un man nav adas salona... Man tas nav pats svarigakais. Motors man ir 3.3 un es uzreiz ieliku gazi Riga, bet vakar salasijos, ka visi izsakas maigi sakot sudigi par gazes iekartam... Es gan tagad braukaju ar WV T2 businu, bet gribejas ko komfortablaku. Tagad samainiju karbai ellas, motorellas un cru, ka es kadus gadus 2-4 varetu braukt ar so masinu ipasi daudz taja neieguldot, jo nepirku ar domu, ka velos to katru nedelu reanimet garaza, jo man tagad ta ir ar busu. Manuprat autins man nav slikts, es to pirku uz Maskavas ielas, bet ciparu neatceros, bet gandriz pirms iebrauktuves tirgu. Tur to bija baigi daudz. Ari ar Jani pirms tam konsultejos. Es tiesam ceru, ka si masina man tures, jo vasara ari gribetu apbraukat eiropas zemes... Nu ko, ja ir kada lieta, kas man butu japievers vairak, tad, luidzu pasaki, jo man lidz sim sadu autinu nav bijis. Lustigais |
|
austris
|
2005-01-05 16:01:16 Sveiks Lustīgais! Nianses ir daudz. Braucot ar gāzi jābūt ideālām svecēm un vadiem savādāk var šaut un gāzes patēriņš var pat dubultoties.Dzinējam nevajadzētu būt liekām skaņām ,jo ja iepriekšējais saimnieks nav mainijis eļļu var aizaugt tālākās galvas eļļošanās urbums vai pat apgriest sadalenes šāles.Vajadzētu pievērst uzmanību celiņu siksnai un spriegotājam.Kārbai jābūt sausai un pusass gali nedrīkst kustēties, kā ari putekļu sargiem jābūt vesaliem :!: Visu ir neiespējami uzrakstīt. Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
|
Loms
|
2005-01-06 22:01:56 Sveiks! |
|
wizard
|
2005-01-14 00:01:28 1) Komforts Dodge Caravan 3,0 FVD 1992 |
|
Kurinātājs
|
2005-01-14 00:01:31 1.Komforts, Tagad tiešām pārdodu!
|
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Kas sai masinai ir labs