Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu atbalsti.
| Atsperu atbalsti. ( 5812 ) | |
|
GRIMBURGERS
|
2014-04-08 13:00:37 "tātad, cik saprotu, varianti ar plastmasas savilcējiem, štropēm utt. neder, ja? Tad varbūt nav nemaz ko tur sākt mocīties ņemt stoiku nost, jo saspiedēja man pie rokas nav un negribas meklēt/pirkt (mājās ir bet tagad esmu ārzemēs)" Vot sen nebiju tā nosmējies P.S. beigtu atbalsta gultni varot diagnosticēt ja grozot stūri amīša gala uzgrieznis stāv uz vietas vai nevienmērīgi griežas līdz ritenim. DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
|
andreits
|
2014-04-08 15:05:30 " garais `06 dīzelis auto |
|
JurisB
|
2014-04-08 19:28:56 " 500kg tura pārs labi savilcēji, mazā štropīte u.t.t.... Pie tam atsperes spriegums stipri mainās no saspiešanas un tuvu 0 stāvoklī (auto uz domkrata) tas nav ne tuvu 500kg... GVL '04, 2.5CRD |
|
Ezis2
|
2014-04-08 19:43:25 Var meginat ar kravu stiprinamnajam stropem kartigi nospriegot protams kamer vel auuto stav uz riteneim bet negaranteju ka palidzes kadreis tas acperes esmu maininjis kaudzem daz nedazadakajiem auto un cik aceros tad dzerim acpere miera stavokli ir gandriz uz pusi garaka neka uzlikta uz statnes taka neiesaku tapatas skruvet valaa T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
andreits
|
2014-04-08 20:56:26 "Var meginat ar kravu stiprinamnajam stropem kartigi nospriegot protams kamer vel auuto stav uz riteneim bet negaranteju ka palidzes kadreis tas acperes esmu maininjis kaudzem daz nedazadakajiem auto un cik aceros tad dzerim acpere miera stavokli ir gandriz uz pusi garaka neka uzlikta uz statnes taka neiesaku tapatas skruvet valaa nēnē tāpat skrūvēt vaļā netaisos, tik daudz es saprotu garais `06 dīzelis auto |
|
JurisB
|
2014-04-10 17:47:14 Tikko Opeļa tā darīju un te ar savilktu ar kādiem 10 labiem (lietoju Wurht ap 8mm platus) savilcējiem, kamēr atpere stāv saspiesta (auto uz zemes), ja var pietikt - lai nav pēctam jāmeklē supergari atperu savilcēji... Izjauci, saliki, nolaidi auto, pārgriezi savilcējus. GVL '04, 2.5CRD |
|
andreits
|
2014-04-12 11:01:03 nu tātad tā, izdarīju visu diezgan veiksmīgi. Atsperu savilcējus gan nopirku, maksāja 36 eur un pēc 1 lietošanas ir izmetami. Tādas nu ir tās cenas eiropā. Bet bez viņiem arī nevarētu, jo atspere bija jāsaspiež līz apmēram 1/3 garuma no tā, kā viņa ir nesaspiesta... Par štropēm - speciāli pamēģināju - saspiedu ar saspiedēju, uzliku štropes, atlaidu saspiedēju - 2 mazās štropes katrā pusē mierīgi tur atsperi bez problēmām. Bet saspiest ar štropju palīdzību gan nevarētu, vai arī tur vajag lielās ar lielajiem vilcējiem. Bet kā pie "mātes" var tikt klāt augšējai amortizatora atbalsta skrūvei, kad viss ir uzmontēts?? Man tur lufte ir palikusi un loģiski, ka uz bedrēm grab (un cakarē vītni). Tur vietas vispār nav lai muciņu iebāztu garais `06 dīzelis auto |
|
austris
|
2014-04-12 11:52:15 Viņu jāpievelk pirms uzstādīšanas uz mašīnas. Vel ir variants noņemt logu tīrītāju konsoli. Ātrāk ir vel reiz noņemt amīti. Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
| Lapas: 1 [2] 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu atbalsti.
tur vairs nav ko diagnosticēt, amja gals augšā ir pilnīgi vaļā, jo gultnis ar savu satvaru ir sadalījies reizinātājos. Pagaidām uz stoikas ir novietota saplacināta alus skārdene, lai amja skrūve tik ļoti nedauzītos pret virsbūvi