Atsperu atbalsti. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu atbalsti.

Lapas: [1] 2 3
Atsperu atbalsti. ( 5811 )
Raimis CGV96

13 ziņas

PM

Burtiski viena brauciena gaitā negaidīti radās problēma. Izbraucu viss bija normāli, bet nonākot galapunktā sāka čīkstēt stūres iekārta. Grozot stūri izklausās it kā atspere tikšķētu. Stūres pirksti un lodveida balsti iesmērēti, arī stūres pastiprinātājā eļļa nomainīta. Izskatās, ka kautkas sagājis grīstē priekšējā amortizatora atsperes atbalstā - gultnī.
Cik tas prieks maksā?

Atbildēt uz šo ziņu
aga

161 ziņas

PM

Izmaksas ;atsperes atbalsti apm. 30*2 ,gultņi apm.17*2.Tikšķēšana ir no gultņiem,tie
ķeras un neļauj atsperēm brivi grozīties.

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 crd 2007

munds

477 ziņas

PM

Varbūt atsperu atbalsti sarūsējuši, sabrukuši un pret kuzovu beržas, gultņi tajā pat laikā var būt veseli.Atsperes atbalsts un gultnis ir 2 atsevišķas daļas)

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Raimis CGV96

13 ziņas

PM

Nenoņemot amortizatoru izskatās ka atsperu atbalsti ir veseli tāpēc pagaidām ceru, ka tie ir tikai gultņi.

Atbildēt uz šo ziņu
andreits

102 ziņas

PM

klau, mainot amortizatora augšējo gultni vajag atsperes saspiedēju vai nē? Varbūt var ar savu svaru uzspiest un pietiek?

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

janni

716 ziņas

PM

Jautājums ir cik tu sver?
Man uz TC ir dažāda resnuma priekšējās atsperes, figzin, varbūt kāds pirms manis ir pacenties ar atsperu maiņu, bet varbūt resniem amerikāņiem tā nāk orģināli. Rezultātā, labās puses asperi var saspiest elementāri ar parasto skrūvējamo savilcēju, savukārt kreisās puses atsperei jau bija vajadzīgs hidrauliskais saspiedējs un tas pats gandrīz bija par īsu.

Atbildēt uz šo ziņu

---

austris

908 ziņas

PM

Noteikti vaig! Neskrūvē amartizātora skrūvi vaļā pirms atspere nav savilkta!! Bīstami!!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

andreits

102 ziņas

PM

tātad, cik saprotu, varianti ar plastmasas savilcējiem, štropēm utt. neder, ja? Tad varbūt nav nemaz ko tur sākt mocīties ņemt stoiku nost, jo saspiedēja man pie rokas nav un negribas meklēt/pirkt (mājās ir bet tagad esmu ārzemēs)

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu atbalsti.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online