Griez bet nelec!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Griez bet nelec!!!

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7]
Griez bet nelec!!! ( 11673 )
robchiks

71 ziņas

PM

Nee nu par launu jau nenaktu apskatiit starteri un visus vadus kas saistiiti ar aki.Paldies ka ieteici veel kam pieverst uzmanibu par skadi jau nenaks

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 1996.g. 3.3L V6
Chevrolet Sport VAN 1993.g. 5.7L V8

tiger

60 ziņas

PM

Izlasi rakstito pamatīgāk:) Es neteicu ka TAVS starteris ir defektīvs un tieši iespaido kompi - rakstiju ka enkura dzirksteļošna var radīt stipri augsta sprieguma impulsus sistēma,tikpat labi var nolidot lādēšanas releja tranzistors(Jerim arī ietilpst komī),vai magnetola.Šadu izkaidrojumu neprognozējamiem dažadas elektroikas atteikumiem dod paši ražotāju inženieri(neiet runa par konkrētu auto marku)
Teorētiski šie milzu impusi tiek slāpēti ar akumulatora kapacitāti,kas pēc būtības darbojas kā ir viens liels kondensators.Ja visi kontakti pie
aķi un tāpat pie šasijas ir tīri un akurāti pievilkti,tad aķis šos impulsus arī "apēd"
Problēmas sākas ar nosūbējušam klemmēm,norūsējušiem masas vadu kontaktiem.Tāda gadījumā aķa kēdei kā filtram pieaug ķēdes pretestība un
impulsi ar paaugstinātu spriegumu sāk "lauzties cauri".VAr pieslēgt oscilografu
paralēli startera barošanas galam un apskatīties dabā,kā tas izskatās uz ekrāna.Ir
redzēti autiņi,par kuriem atliek vien nobrinties kā tas joprojām darbojas:)
Varbūt kļudos,nNeesmu zinātņu doktors Šnepsts,bet man šie ražotāju mājieni uz svečvadiem,vairāk gan tā kā izklausās pēc tīra rez.daļu mārketinga!

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

robchiks"]Nu: "

Robchik!
Neaizmirsti, lūdzu, ielikt info par to vadības bloku remontvietu. ja ir, Tel. nr. arī! :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

robchiks

71 ziņas

PM

ok es tak teicu ka uzzinasu ta ieliksu visu info

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 1996.g. 3.3L V6
Chevrolet Sport VAN 1993.g. 5.7L V8

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7]

Forums » Tehniski jautājumi » Griez bet nelec!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online