Priekšējā stabilizatora vidējās bukses » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Priekšējā stabilizatora vidējās bukses

Lapas: 1 2 [3] 4
Priekšējā stabilizatora vidējās bukses ( 8607 )
AndrisZ

381 ziņas

PM

Neesmu, laikam, diizelii peetijis no apakshas - gruuti ko sprioest...
Bet vienalga tas shkjiet nelogjiski, ka razhotaajs nebuutu pamanijis sho konstrukcijas nepilniibu, un pieljaavis iespeeju, kad kkas var skarties klaat! :roll:
Varbuut tomeer ir kaads iemesls, tikai jaazin kaads...
Riit paskatiishos, kaa benziinniekam ar attaalumiem...kaa reiz palika pacelts gaisaa bez priekshas ritenjiem.

Ko citi diizeljauto iipashnieki vareetu teikt, shajaa sakaraa??

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

borisss

181 ziņas

PM

Nu jocīgi man liekas tas, ka pirms tam jau tā nebija, nu pirms laika, tagad ir kapēc nezinu.

Atbildēt uz šo ziņu
borisss

181 ziņas

PM

Andri, tev izdevās pamērīt tos attālumus? Varbūt kāds kuram ir crd dīzelis ar var pamērīt

Atbildēt uz šo ziņu
borisss

181 ziņas

PM

Es jau parunājos viņš teica, ka dīzeļiem resnākas pusasis un ir redzēti ka skaras klāt a kapēc ar nezin

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Man cits gads un benziins.
Attaalumus nemeeriju, pacholeelu...bet da jebkaads bukshu, vai kaa cita nodilums, nevareetu ietekmeet tik buutiski!!! Liidz tam, lai klaat skartos tur ir baigi taalu...

Cita lieta - tur, tieshi tajaa vietaa, visa virsbuuve tik samudzinaata, ka kaartiiga blieziena gadijumaa, suudiigs meistars mieriigi var nokljuudiities par dazhiem cm. uz stabilizaatora vid. bukshu atrashanos un uz paareejo arii...

Iepr. modelim nebija tik samudjiita virsbuuve. Labaak parunaajies Ogree ar pashu Oskaru, vinjsh tak tos voyagerus ir simtiem redzeejis, gan zinaas.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Tad jau kaut kāds troksnis arī dzirdams?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

borisss

181 ziņas

PM

trokšņa nav nekāda, tik atsaite drusku putekļu gumija jau dilt sākusi ;(

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Shodien naacaas veel padziivoties zem auto...ieveeroju, ka pie amiisha ir divas stiprinaajuma vietas atsaiteem. No saana skatoties, virs ritenja, viena uz purna pusi, otra uz aizmugures pusi, tehniski ieskruuveet atsaiti var abaas vietaas, bet man atsaite ir tajaa stiprinaajumaa, kursh vairaak uz aizmugures pusi!! Ja buutu prieksheejaa, tad toch liidz pusasij no atsaites paliktu kaadi 5 milimetri!
Var buut Tev shajaa vietaa ir kljuuda? Ja amiitis nav jau ruupnieciski ar divaam stiprinaajuma vietaam, var buut ir sajaukts vietaam - labais kreisais?
Ja es te tagad nerunaaju dumiibas, man shkjiet, ka amiiti tak vareeja abaas pusees likt, mainiit vietaam?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Priekšējā stabilizatora vidējās bukses
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online