Kapota uzlika » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kapota uzlika

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7
Kapota uzlika ( 13844 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Izlasot to rakstu man pārgāja gribŗšana pēc tāda.
Kaut gan esmu kaut kur lasījis, ka strauji iebraucot peļķē šitas pārsviež ūdeni pāri vējstiklam. Novērtējums šādam pielietojumam tajā rakstā nemaz nav.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Locis

556 ziņas

PM

garfilds182"]Riktējos: "

Tas LJM toč ir kkāds krūmu kantoris :? Es arī esmu mēģinājis rakstīt uz viņu i-lapā norādīto emailu - atbildi tā arī neesmu sagaidījis

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

foxx

589 ziņas

PM

Nezinu kā jūs, bet es sazvanīju www.ljm.lv Tās plastikāta kapota uzlikas ir līmējamās un piestiprināmās attiecīgi cena 45ls un 75ls Uz vietas nav, bet būs līmējamās pēc 2 nedēļām un stiprināmās pēc mēneša. Bet ja kāds viņas grib tad jāpiebrauc un jāaizrunā(jāpasūta).

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Ja ticēsim visam ko raksta,tad jau drīz mēs iesima ar kājam nevis brauksim ar mašīnām.Ja patīk tad jāliek.Es personīgi viņu 100% likšu.Man patīk skats un vispārējais kas saistīts ar to. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

Locis

556 ziņas

PM

Thnx, foxx!!
Nu, kad cenu zinu, vajadzēs pameklēt pa ss u.t.t., ja ne - uz LJM! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

garfilds182

560 ziņas

PM

Paldies foxx! :wink:
Tā par pielīmejamo ir skaidrs-uziež līmu un pie kapota klāt,bet,kas ir ar to piestiprināmo uzliku.Kā tad viņa stiprinās? :?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

foxx

589 ziņas

PM

Varbūt kādam stāv virsū šis verķis un var pastāstīt sīkāk. Vai ir liela atšķirība līmējams vai stiprināms, jo cena +30Ls. Vai tas līmējamais turas kārtīgi?

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Man skaistumam naudiņas nepietiek , jo braukt arī gribās.....i jāparemontē....bet izskatās jau tā neko , bet vai ir tikai melnas vai arī vēl citas krāsas.....?????Derētu vēl pie auto krāsas rozīnītei piemeklēt.....

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Kapota uzlika
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online