"Kājene" - stāvbremze » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » "Kājene" - stāvbremze

Lapas: 1 [2] 3 4 5
"Kājene" - stāvbremze ( 8350 )
Zuris

1249 ziņas

PM

biežāk nenodilst,bet paliek mehānisms vaļīgs un fiksējošā sazobe savā starpā nobīdas,ir iespēja salabot,bet drošāk nopērc šrotā citu,nav jau tik dārga tā detaļa

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

foxx

589 ziņas

PM

Neesmu dabūjis nost, un laikam viņš ārā nejaucas.

Atbildēt uz šo ziņu
foxx

589 ziņas

PM

Nu tad beidzot dabūju nost.Problēma tā ka lai noņemtu traucē visa tā kaste ar bloku un drošinātājiem lai normāli tiktu klāt.Turās klāt uz 3 skrūvēm, vienu var atskrūvēt tikai nospiežot pedāli līdz galam.Kur un pa cik to kājeni var dabūt.Kāds cipars varētu būt jaunam? Lieta jau tāda ka kamēr nav uz auto nevar pārbaudīt :?

Atbildēt uz šo ziņu
DeadMeat

11 ziņas

PM

Es nesen savam salaboju kaajeni.
Man tehniskaja apskatē teica ka mana nefiksējās. Parkatījos tiešām nefiksējās spiež bremze strādā un viss ok tikai nefiksējās. Atdevu mašīnu remontā un tur man teica ka zobi ir izdiluši un tipa čupā. mēgināja uz ātro roku atrast no cita auto bet, nedabuju. Un tur vīrulis pats bija to pedali izārdījis un salabojis. tagad strādā na ura bet cika makā neteikšu jo taisīju visu kopā un ceniks bija viens ja interesē vari atrakstīt iedošu telefonu. tur tāds maziņš servisīts brīvības ielā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 1997g. 3.3L

foxx

589 ziņas

PM

uzzināju ka jauns maksā 50 Ls TC motorā, tikai uz vietas nav. Neesmu vēl dabūjis cik tad lietots maksā, zvanīju uz Ogri un tur neesot.

Atbildēt uz šo ziņu
foxx

589 ziņas

PM

pasūtīju jaunu kājeni un cena 48.00 Ls, biju piebraucis pie Amerikas auto tur prasīja 80 Ls :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

nu tā, kārtējā TA, protams, kājene nefiksējas.
Apakšā noāķēju kabeļus, to starpkabeli uz labo pusi izkustināju, pasmagi staigāja.
Bez kabeļiem viss fiksējas.
Saāķēju visu atpakaļ, spiežās pedālis ļooti stingri, un tāpat reizēm drusku piefiksējas, bet ja parauj aiz pedāļa (pārbaudot fiksāciju, atlec).

Tad nu īsti nesaprotu kur īsti vaina. Vai tajā ka kabeļi baigi nospriegojas un dēļ tā nefiksējas ?
Tai mehānismā ir tikai viena vieta ar sazobēm ? Tur kur pie paša pedāļa (tur neizskatās nodiluši zobi) ? Man liekas kaut kur vēl tarkš pie atsperes smalkāk.

Vienkārši domāju, varbūt, ja trosīšu pretestība būtu mazāka, tad fiksētos ? Vai arī tur ar trosīšu gājienu neko nevar izdarīt ?
Varbūt trumuļos jāieregulē mazāk ? Bet tas jau automātiski ieregulējas, ja pietiekami tuvu pieregulēts.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

troses vajag kārtīgi saeļļot, vai mainīt. pedāli jaunu. jauns maksā par 10ls vairāk neka prasa par lietotu sev mainiju.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » "Kājene" - stāvbremze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online